29 Ιουν 2024

Αλλάζουν τα πάντα στα χαφ της Γιούβε: Μόνο ένας είναι σίγουρος


Μόνο ένας χαφ της Γιουβέντους είναι σίγουρος για την παραμονή του στην ομάδα και τη νέα σεζόν αφού έρχονται μεγάλες αλλαγές.

Με τον Τιάγκο Μότα πλέον στη θέση του προπονητή ο πρώτος στόχος είναι η ομάδα να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο, να αλλάξει τη νοοτροπία της, να γίνει πιο ευχάριστη στο στο μάτι, να αρέσει στους οπαδούς αυτό που βλέπουν και όχι να αγανακτούν σε κάθε παιχνίδι περιμένοντας μια-δυο φάσεις μπας και μπει κάποιο γκολ και μετά άμυνα για να κρατήσει το σκορ. Δεν θα είναι φυσικά εύκολο να αλλάξουν όλα αυτά από τη μια μέρα στην άλλη, ο Κριστιάνο Τζούντολι όμως δουλεύει για να παραδώσει στον Μότα το κατάλληλο υλικό.

Έτσι, έχει ήδη κλείσει μία μεταγραφή για το κέντρο, τον Ντάγκλας Λουίζ, είναι πολύ κοντά σε ακόμη μια για το κέντρο, τον Κεφρέν Τουράμ, ενώ στόχος είναι να γίνει και τρίτη. Με λίγα λόγια, η Γιούβε θέλει να κάνει σαρωτικές αλλαγές στη μεσαία γραμμή και αυτό σημαίνει ότι όλοι της οι χαφ είναι προς αποχώρηση. Είτε με δανεισμούς ή ως ανταλλάγματα για να γίνουν κάποιες μεταγραφές, είτε με πώληση αν έρθουν ικανοποιητικές προτάσεις. 

Μόνο ένας από τους χαφ που ήδη έχει η ομάδα είναι σίγουρος για την παραμονή του καν είναι ο Νικολό Φατζόλι. Παίκτης που αρέσει πάρα πολύ και στον Τιάγκο Μότα, και στον Τζούντολι και σε όλους στη Γιουβέντους. 

Όλοι οι άλλοι μέσοι, χωρίς καμία εξαίρεση, μπορεί και να φύγουν μέσα στο καλοκαίρι. Οχι ο Φατζόλι όμως, αφού όλοι βλέπουν σε αυτόν έναν παίκτη που μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στους μπιανκονέρι.

Πηγή φωτογραφίας: juventus.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου