23 Ιουν 2024

Έρχεται ο Ντάγκλας Λουίζ, φέρνει και την σύντροφό του για τη γυναικεία ομάδα της Γιούβε


Η Γιουβέντους είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Ντάγκλας Λουίζ για το κέντρο και μαζί του θα έρθει και μεταγραφή... επιπέδου Ρονάλντο.

Οι μπιανκονέρι έχουν συμφωνήσει σε όλα με την Άστον Βίλα για τον Βραζιλιάνο χαφ, ο οποίος θα περάσει ιατρικές εξετάσεις στις ΗΠΑ και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί. Το ποτέ ακριβώς θα γίνουν όλα αυτά δεν είναι γνωστό ακόμη, είναι όμως κάτι άλλο. Μαζί με τον Ντάγκλας Λουίζ θα έρθει και η σύντροφος του, η οποία επίσης παίζει ποδόσφαιρο.

Ονομάζεται Αλίσα Λέμαν, αγωνίζεται στη γυναικεία ομάδα της Αστον Βίλα και συμπεριλαμβάνεται και αυτή στο deal των δύο κλαμπ αφού θα υπογράψει στη γυναικεία ομάδα της Γιούβε.


Αυτή, όπως γράφουν Ιταλοί δημοσιογράφοι, είναι μία μεταγραφή επιπέδου Κριστιάνο Ρονάλντο σε ό,τι αφορά το γυναικείο ποδόσφαιρο, όχι γιατί είναι μεγάλη παικτούρα, λένε ότι είναι καλή αλλά ως εκεί, αλλά επειδή έχει εκατομμύρια followers στα social media και θα είναι τεράστια διαφήμιση για τη γυναικεία ομάδα της Γιουβέντους.

Και ο λόγος που έχει εκατομμύρια followers δεν είναι καθαρά ποδοσφαιρικός, όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας βλέποντας φωτογραφίες της εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου