30 Οκτ 2018

Ανακοίνωση των Drughi: Αρκετά με την οικονομική σφαγή που έχει ως στόχο να μας πλήξει

Με ανακοίνωση τους οι Drughi γνωστοποιούν ότι οι ultras της Γιουβέντους δε θα είναι στο Σαν Σίρο για το ματς με τη Μίλαν.

Η στιγμή που δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα ερχόταν, έρχεται. Η στιγμή που η Κυρία θα παίξει στο Μιλάνο και δε θα έχει δίπλα της τους οργανωμένους οπαδούς. Κι όμως, θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου κόντρα στη Μίλαν, αφού τα 75 ευρώ που όρισαν οι ροσονέρι ως τιμή του εισιτηρίου για τη θύρα των Γιουβεντίνων προκάλεσε την αντίδραση τους.

Αυτή αποτυπώνεται και στην παρακάτω ανακοίνωση των Drughi εκ μέρους της Curva Sud.

«Αν θέλετε να το ονομάσετε "εκβιασμό", θα το ασπαστούμε πλήρως. Μόνο που εμείς δεν είμαστε οι θύτες, αλλά το θύμα. Το να επιβάλλεις την τιμή των 75 ευρώ για να παρακολουθήσεις το Μίλαν-Γιούβε από το 3ο διάζωμα, είναι ένα χαστούκι στο Πάθος. Μια απαράδεκτη κίνηση, η οποία δεν έχει δικαιολογίες που να στέκουν.

Δε γίνετε να λεηλατούνται πάντα οι τσέπες των οπαδών της Γιουβέντους. Είναι ώρα όλη η τιφοζερία να αντιληφθεί αυτή την οικονομική σφαγή που έχει ως στόχο να την πλήξει και να φωνάξει ΑΡΚΕΤΑ! Ηταν μόνο για την αξιοπρέπεια και τη συνέπεια, αλλά το να μείνεις απ' έξω κάνει την καρδιά να κλαίει.

Μια καρδιά βαμμένη μπιανκονέρα, παρά τις προσπάθειες εκπομπών όπως το Report για να αποδείξουν το ακριβώς αντίθετο.


Ζητάμε συγγνώμη από την Ομάδα, η οποία Τιμάει τη Φανέλα: Σύμβολο αδιαφιλονίκητο και αδιαμφισβήτητο.

Ο χτύπος της Καρδιάς μας για αυτά τα Μοναδικά χρώματα, ας είναι το μπάσο που θα δώσει τον ρυθμό στο παιχνίδι σας και θα σας σπρώξει προς τη Νίκη. Η Αγάπη μας, χτυπημένη μόνο από το ακριβό εισιτήριο, δε θα είναι ποτέ μικρότερη.

Forza Ragazzi!

Για ένα "γήπεδο του λαού" που λέει Φτάνει πια με τον Λαό έξω από τα γήπεδα.

Οι Πελάτες της Curva Sud».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου