10 Οκτ 2018

Γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε 375.000 δολάρια στη γυναίκα που τον κατηγορούσε για βιασμό

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτή που ανάγκασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κόντρα στη θέληση του, να δώσει 375.000 δολάρια στην Καθρίν Μαγιόργκα, γράφουν σήμερα οι πορτογαλικές εφημερίδες.

Ο CR7 ήταν στη Λισαβόνα το τελευταίο 48ωρο που είχε ρεπό, προκειμένου να συζητήσει με τους δικηγόρους του το πώς θα χειριστούν το θέμα με τις καταγγελίες της Αμερικανίδας για ό,τι φέρεται να έγινε το 2009, ώστε να μπει οριστικά ένα τέλος σε αυτό το θέμα. Και έχουν ενδιαφέρον όσα γράφουν σήμερα οι Πορτογάλοι...

Καταρχάς, ο «συμβιβασμός» του Ρονάλντο με την Αμερικανίδα υπογράφηκε τον Ιανουάριο του 2010 (τα γεγονότα φέρονται να έγιναν Ιούνιο του 2009), όταν ήταν πλέον παίκτης της Ρεάλ. Οπως διαρρέουν οι δικηγόροι του, οι Μαδριλένοι ήταν αυτοί που τον πίεσαν να δώσει ένα ποσό στη Μαγιόργκα για να εξαφανιστεί, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την εικόνα του.

Ο Κριστιάνο, όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, ποτέ δεν ήθελε να της δώσει λεφτά γιατί θεωρεί ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος, αλλά η Ρεάλ πόνταρε τα πάντα πάνω του, στην εικόνα του και στη δημοτικότητα του, οπότε τον πίεσε να δώσει ένα ποσό για να ξεμπερδεύει. Οι Μαδριλένοι άλλωστε, όπως λένε οι δικηγόροι του Ρονάλντο, είχαν θορυβηθεί από καλοκαίρι του 2009, μετά την υπογραφή του ή λίγο πριν, επειδή τα αμερικάνικα ΜΜΕ έγραφαν για σχέσεις με την Πάρις Χίλτον.


Ετσι, τους μήνες που μεσολάβησαν από τον Ιούνιο του 2009 ως τον Ιανουάριο του 2010, οι δικηγόροι της Ρεάλ προσπάθησαν να πείσουν -και όπως φαίνεται το κατάφεραν- τον Κριστιάνο να δώσει στην Αμερικανίδα τα λεφτά που ήθελε ώστε να τελειώσει εκεί το θέμα. Κατά τον Κριστιάνο, δε υπήρχε λόγος να δοθούν λεφτά γιατί υποστήριζε από τότε -και δεν αλλάζει άποψη- ότι δεν έγινε τίποτα κόντρα στη θέληση της Αμερικανίδας.

Γενικά, γράφουν σήμερα οι Πορτογάλοι, η νομική ομάδα του Ρονάλντο θα επιχειρήσει πλέον να καταρρίψει έναν προς έναν τους ισχυρισμούς της πλευράς της Καθρίν Μαγιόργκα, ενώ διαφορετική είναι η εκδοχή των δύο πλευρών για το τι έγινε μετά τον υποτιθέμενο βιασμό.

Συγκεκριμένα, η Καθρίν Μαγιόργκα υποστηρίζει ότι έφυγε από τη σουίτα του Palms Palace και πήγε σε νοσοκομείο και στην αστυνομία για να καταγγείλει βιασμό, ενώ ο Κριστιάνο ισχυρίζεται ότι επέστρεψε μαζί με την Μαγιόργκα στο κλαμπ Rain και έμειναν εκεί διασκεδάζοντας για το υπόλοιπο της βραδιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου