30 Σεπ 2018

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το τέλος του Μαρότα

Το διαζύγιο της Γιουβέντους με τον Μπέπε Μαρότα κυριαρχεί στο ρεπορτάζ των μπιανκονέρι, με τον Τύπο να προσπαθεί να αναλύσει την κατάσταση.

Σε προηγούμενο κείμενο παρουσιάσαμε τι γράφει σήμερα η πολιτική Corriere della Sera για το θέμα και τώρα θα σταθούμε σε όσα διαβάζουμε στην ιταλική έκδοση του Eurosport. Ρεπορτάζ που δε διαφοροποιείται από το προηγούμενο, υπό την έννοια πως κι εδώ τονίζεται ότι υπήρχε πλέον διάσταση απόψεων με τον Αντρέα Ανιέλι.

Το Eurosport υποστηρίζει ότι από τον περασμένο χειμώνα είχε αρχίσει να δημιουργείται, αργά αλλά σταθερά, μια απόσταση ανάμεσα στον Μαρότα και τον πρόεδρο, με τον Μπέπε να είναι υπέρ μιας πιο συντηρητικής πολιτικής ανάπτυξης ενώ ο Ανιέλι υπέρ του να ρισκάρει λίγο περισσότερο η Γιουβέντους.

Στο ρεπορτάζ του Eurosport ισχυρίζονται ότι η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ένα θέμα που προκάλεσε νέες τριβές ανάμεσα στους δύο άνδρες, αφού ο Μαρότα δεν ήταν πεπεισμένος για το σωστό της μεταγραφής από οικονομικής άποψης, ενώ ο πρόεδρος το ήθελε πολύ. Και κάπου εκεί, με τον Φάμπιο Παράτιτσι να πιστώνεται την μεταγραφή του CR7, το τέλος άρχισε να γράφεται, συμπληρώνει το Eurosport.


Οσο για το «από εδώ και πέρα», για τον Μαρότα το Eurosport γράφει ότι είναι πιθανά τα πάντα, είτε να δουλέψει σε κάποια άλλη ομάδα, είτε να ασχοληθεί όντως με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία, είτε να αποσυρθεί.

Για τη Γιουβέντους, από την άλλη πλευρά, αναμένεται να πάρουν περισσότερη δύναμη στα μεταγραφικά οι Φάμπιο Παράτιτσι και Πάβελ Νέντβεντ, ενώ για τη θέση του Μαρότα γίνεται αναπαραγωγή των ονομάτων που γράφει και η Tuttosport (Ζινεντίν Ζιντάν, Μικέλε Ούβα).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου