25 Σεπ 2018

Η συμβουλή του Αλέγκρι στον Μπεντανκούρ

Χαλαρή ήταν η συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Μπολόνια, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να στέλνει μήνυμα στον Ροντρίγκο Μπεντανκούρ.

Δηλώσεις το Σάββατο πριν τη Φροζινόνε, δηλώσεις την Κυριακή μετά τη Φροζινόνε, τι νεότερο να έλεγε σήμερα ο προπονητής της Γιουβέντους; Χαλαρά, επομένως, τα πράγματα στη συνέντευξη Τύπου, όπου ο Αλέγκρι επιβεβαίωσε ότι ο Πάουλο Ντιμπάλα, όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, θα πάρει ξανά θέση βασικού το βράδυ της Τρίτης.

Ο Μαξ απέφυγε τις μεγάλες ατάκες που θα έβγαζαν και τίτλους, δε δέχθηκε και ρομερές ερωτήσεις άλλωστε, με το μήνυμα του προς τον Μπεντανκούρ να είναι αυτό που ξεχωρίζει από όσα ειπώθηκαν.

«Ο Ροντρίγκο έχει καλές πιθανότητες να παίξει αύριο, θα πρέπει βέβαια να δω και τους άλλους. Επιστρέφει στην 11άδα ο Ματουιντί και μετά πρέπει να επιλέξω έναν εκ των Εμρέ Τσαν ή Πιάνιτς. Ο Μπεντανκούρ, πάντως, δεν τα πήγε άσχημα την Κυριακή, έκανε ένα καλό παιχνίδι σε κλειστούς χώρους, έκανε αρκετά καλά πράγματα», είπε αρχικά ο Αλέγκρι και στη συνέχεια έδωσε τη συμβουλή του στον νεαρό Ουρουγουανό.


«Παρ' όλα αυτά, θα πρέπει να το πιστεύει περισσότερο όταν σουτάρει, όταν μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή. Πρέπει να πιστεύει περισσότερο στις πιθανότητες του γιατί είναι ένας χαφ με σημαντική τεχνική ικανότητα, αλλά θα πρέπει να πιστεύει περισσότερο σε αυτά που μπορεί κάνει, προκειμένου να βελτιωθεί. Πρέπει να πιστεύει περισσότερο στον εαυτό του. Πρέπει να βάλει κάποια γκολ, να δώσει κάποιες ασίστ και αυτό θα γίνει μόνο αν ξεμπλοκάρει και παίξει πιο ελεύθερα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου