17 Μαΐ 2018

«Είμαι ένα... ζώο για ανταγωνισμό και πρέπει να σκεφτώ χωρίς να παρασυρθώ από την έξαψη της στιγμής»

Ο Μπουφόν δεν είπε σε κανένα σημείο της συνέντευξής του πως σταματάει από την ενεργό δράση αλλά πως σταματάει από τη Γιούβε.

Πάνω σε αυτό «πάτησαν» οι Ιταλοί δημοσιογράφοι και τον ρώτησαν για την επόμενη μέρα, την εθνική Ιταλίας αλλά και το κίνητρο που μπορεί να του προσφέρει για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Για το αν θα συνεχίσει και στην εθνική Ιταλίας, αν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του: «Εχω πει ότι αν έγινα πρόβλημα για την εθνική πριν τρεις μήνες, σκεφτείτε τι θα είμαι τρεις μήνες μετά. Αρα, αν υποθέσουμε ότι συνεχίζω, φανταστείτε τι θα είμαι έξι μήνες μετά ή ένα χρόνο μετά κλπ. Δε θέλω κάτι τέτοιο και νομίζω ότι δεν το αξίζω κιόλας. Και πιστεύω ότι η εθνική έχει ήδη νέους και σπουδαίους τερματοφύλακες».


Για το τι θα πρέπει να του προσφέρει μια ομάδα για να τον πείσει να συνεχίσει: «Αυτό που σου μεταδίδει μια ομάδα, το πόσο σημαντικός θα είναι ο ρόλος σου στο πλάνο, τα κίνητρα που μπορεί να σου προσφέρει. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να σκεφτώ χωρίς να παρασυρθώ από την έξαψη της στιγμής. Σίγουρα δεν είμαι ένας, όπως έλεγα και πολύ καιρό πριν, που πιστεύει ότι είναι σωστό να πάω να κλείσω την καριέρα μου σε ένα πρωτάθλημα 3ης ή 4ης δυναμικότητας, γιατί είμαι ένα... ζώο για ανταγωνισμό και ειλικρινά δεν θα μπορούσα να ζήσω σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτά που προανέφερα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου