19 Μαΐ 2018

Σε ποια χώρα πιστεύει ο Μαρότα πως θα καταλήξει ο Μπουφόν αν συνεχίσει να παίζει μπάλα

Ο Μπέπε Μαρότα είναι αισιόδοξος για «παραμονή» Μπουφόν, σίγουρος για τον Αλέγκρι, πολύ αισιόδοξος για τον Εμρέ Τσαν και απαισιόδοξος για τον Μοράτα.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους έκανε δηλώσεις κατά την άφιξη του στο Allianz Stadium για το ματς με τη Βερόνα, απαντώντας σε ό,τι του ζητήθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρότα...

Για τον Αλέγκρι: «Θα συναντηθούμε μέσα στην εβδομάδα, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να συνεχιστεί η σχέση μας. Θα ακούσουμε τις επιθυμίες του αλλά κατά τη γνώμη μου θα συνεχίσουμε μαζί, δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα».

Για τον Μοράτα και αν θέλει να επιστρέψει: «Ο Αλβαρο πάντα εξέφραζε και εκφράζει τα ειλικρινή συναισθήματα του, την ειλικρινή εκτίμηση του στη Γιουβέντους και στην πόλη του Τορίνο, αλλά οι πιθανότητες είναι μειωμένες».

Για τον Εμρέ Τσαν: «Είμαι πολύ αισιόδοξος».


Για τον Μπουφόν: «Είναι μια γιορτινή μέρα, μας αφήνει ένας πρωταθλητής από επαγγελματικής άποψης και πρωταθλητής είναι κάποιος όταν αφήνει κάτι σημαντικό. Ο Τζίτζι άφησε ένα κεφάλαιο αξιών, είναι ένα παράδειγμα για όσα έχει κάνει εκτός γηπέδου. Είναι ένα εις το επανιδείν, σίγουρα, γιατί όποια απόφαση κι αν πάρει θα έχουμε την ευκαιρία, όλοι όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο, να τον δούμε σε μια σημαντική θέση στο ποδόσφαιρο μας. Θα συναντηθούμε τις επόμενες μέρες, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να συνεχιστεί αυτή η σχέση. Θα ακούσουμε τις επιθυμίες του, πιστεύω ότι αυτός είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Κατά τη γνώμη μου, όμως, θα συνεχίσουμε μαζί. Δεν υπάρχει κάτι να κρύψουμε, πρέπει να αποφασίσει αν θέλει μια θέση πίσω από ένα γραφείο ή να συνεχίσει να παίζει. Αν συνεχίσει να παίζει, πάντως, πιστεύω ότι μία από τις υποψήφιες ομάδες είναι γαλλική».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου