23 Φεβ 2017

Το προαίσθημα του Σάμι Κεντίρα για το φετινό Champions League

Η Γιουβέντους είναι σχεδόν σίγουρη για την πρόκριση στους «8» και ο Σάμι Κεντίρα έχει πολύ καλό προαίσθημα για το φετινό Champions League.

«Νομίζω πως μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι αφού είναι ένα πραγματικό καλό αποτέλεσμα. Από την στιγμή που έμεινε με 10 παίκτες η Πόρτο βέβαια, ήμασταν υποχρεωμένοι να νικήσουμε. Παίξαμε με υπομονή επί 90 λεπτά, είχαμε τον έλεγχο και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς. Είναι δύσκολο να παίξεις 11 εναντίον 10 σε αυτό το επίπεδο αφού ο αντίπαλος κλείνεται πολύ», είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του ο Γερμανός μετά τη νίκη στο Ντραγκάο και πρόσθεσε...

«Δεν τελείωσε ακόμη, είμαστε χαρούμενοι για απόψε αλλά ξέρουμε ότι σε τρεις εβδομάδες θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί αφού η Πόρτο δεν θα έχει τίποτα να χάσει πλέον, άρα θα έρθουν στο Τορίνο και θα προσπαθήσουν να νικήσουν. Ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι τρελό και μπορούν να συμβούν τα πάντα, όπως είδαμε και στο Μάντσεστερ Σίτι-Μονακό. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα και στη ρεβάνς με την Πόρτο».


Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Κεντίρα ρωτήθηκε για το αν βλέπει τη Γιουβέντους να κατακτάει το Champions League και απάντησε: «Μερικές φορές έχεις μια διαίσθηση και φέτος έχω, είναι η αλήθεια, πολύ καλό προαίσθημα αλλά δυστυχώς το ίδιο μπορεί να έχουν και άλλες 7-8 ομάδες. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να προχωρήσουμε στον δρόμο μας με απόλυτη συγκέντρωση και νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου