19 Δεκ 2016

Τέσσερις μεταγραφικές περιπτώσεις ανέλυσε ο Μαρότα

Για τέσσερις μεταγραφικές περιπτώσεις και για το πώς εξελίσσεται η σεζόν, μίλησε ο Μπέπε Μαρότα.

Αναλυτικά όσα είπε ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους στο Radio Uno...

Για το +7 στη βαθμολογία: «Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να πετύχουμε αυτό που αρχή αυτού του κύκλου ήταν ένα όνειρο, το οποίο όμως γίνεται πραγματικότητα. Αν κατακτήσουμε το 6ο σερί scudetto θα γράψουμε μια σελίδα που δεν σβήνει ποτέ, θα είναι θρυλικό, ιστορικό, μοναδικό»

Για τους Αξελ Βίτσελ και Ροντρίγκο Μπετανκούρ: «Ο Βίτσελ; Είναι μια ευκαιρία. Τον Ιούνιο μένει ελεύθερος και είχαμε επαφές με τη Ζενίτ για να δούμε αν μπορούμε να καταλήξουμε σε συμφωνία για τον Ιανουάριο. Περιμένουμε την απάντηση τους. Οσο για τον Μπετανκούρ, έχουμε ως τον Απρίλιο του 2017 οψιόν απόκτησης του, τα πάει πολύ καλά στην Μπόκα Τζούνιος και νομίζω πως θα κάνουμε χρήση της οψιόν. Θα έρθει το καλοκαίρι, όχι τον Ιανουάριο».


Για τους Ματία Καλντάρα και Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι της Αταλάντα: «Καλντάρα και Γκαλιαρντίνι είναι πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, τους παρακολουθούν διάφορα κλαμπ, ιταλικά και μη. Εμείς πάντα παρακολουθούμε και θέλουμε να συλλέξουμε τους καλύτερους νέους που κυκλοφορούν. Το να έχεις ένα σκληρό πυρήνα Ιταλών σημαίνει ότι είναι πιο εύκολο να μεταδοθούν στα αποδυτήρια οι αξίες της Γιουβέντους και να καταλάβουν όλοι τι είναι το ιταλικό ποδόσφαιρο. Ενα από τα συστατικά της επιτυχίας της Γιούβε, διαχρονικά, ήταν και είναι το γεγονός ότι πάντα έχει πυρήνα Ιταλών παικτών που ξέρουν -και μεταδίδουν και στους υπόλοιπους- τι σημαίνει να φοράς την μπιανκονέρα φανέλα, που ξέρουν ότι πρέπει να πας σε γήπεδα της επαρχίας και να δώσεις μάχη με το μαχαίρι στα δόντια. Δουλεύουμε για αυτό και έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο σε αρκετούς νεαρούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου