18 Δεκ 2016

Αλέγκρι: Θέλω να αναφερθώ στους... χαμάληδες και στον Στουράρο που έκανε ένα ματς... σαν Βιντάλ

Χαρούμενος για τη νίκη και εκνευρισμένος για τα τελευταία λεπτά ήταν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος αποθέωσε τους... χαμάληδες.

Η Γιουβέντους έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στη Ρόμα και ο προπονητής της είχε λόγους για να είναι ικανοποιημένος αλλά και εκνευρισμένος μετά τη λήξη.

Ακολουθούν τα κυριότερα από όσα είπε ο Αλέγκρι στις δηλώσεις του...

Για τα νεύρα του στη λήξη: «Ημουν εκνευρισμένος στο φινάλε γιατί δεν χειριστήκαμε καλά την μπάλα και τους δώσαμε αντεπιθέσεις. Συνολικά, πάντως, κινδυνέψαμε μόνο από στημένες φάσεις. Ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα 20 λεπτά, θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια αλλά γενικά ήταν ένα καλό ματς, μια καλή μάχη».


Για την αξία της νίκης: «Ηταν σημαντικό να νικήσουμε απόψε γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις οι βαθμοί αξίζουν διπλά. Το πρωτάθλημα, πάντως, έχει δρόμο ακόμη».

Για το ρεκόρ των 100 βαθμών μέσα στο 2016 και των 25 σερί εντός έδρας νικών: «Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, αυτό που με νοιάζει είναι να είμαστε στην 1η θέση όταν τελειώσει το πρωτάθλημα».

Για το πρόγραμμα: «Μέσα στον Ιανουάριο έχουμε Μπολόνια, Φιορεντίνα, Λάτσιο, Σασουόλο και Ιντερ, είναι πολύ δύσκολα ματς».


Για τους παίκτες του: «Ο Ιγκουαΐν έβαλε ένα εκπληκτικό γκολ αλλά ξέρουμε όλοι ποιος είναι ο Ιγκουαΐν. Θέλω να αναφερθώ τώρα στους... χαμάληδες που έκαναν πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι. Ρουγκάνι και Κιελίνι ήταν πολύ καλοί ενώ και ο Αλεξ Σάντρο συμπεριφέρθηκε άψογα αμυντικά, δεν συμβαίνει πάντα αυτό. Ο Στουράρο, από εκεί και πέρα, απόψε έκανε ένα ματς... σαν Βιντάλ κόντρα σε ένα κέντρο με πολύ δυνατούς παίκτες, όπως αυτό της Ρόμα».

Για το Σούπερ Καπ: «Πρέπει να πάμε με τη σωστή νοοτροπία γιατί η Μίλαν μας νίκησε στο πρωτάθλημα και το ματς της Παρασκευής είναι μία κι έξω, δεν υπάρχει ρεβάνς».

Για την κατάσταση του Πιάνιτς: «Δέχθηκε ένα χτύπημα, νομίζω πως δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Εχει έξι μέρες για να το ξεπεράσει και να παίξει στο Σούπερ Καπ. Αν όχι, θα παίξει κάποιος άλλος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου