6 Δεκ 2016

Αλέγκρι στους δημοσιογράφους: Αυτό που λέτε τώρα με κάνει να γελάω

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι... τρελάθηκε από την ερώτηση δημοσιογράφων στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η Γιουβέντους πρέπει απλά να νικήσει την χειρότερη ομάδα του ομίλου για να εξασφαλίσει την 1η θέση και θα το κάνει χωρίς τον Ντιμπάλα στην αρχική 11άδα.

«Ο Πάουλο σίγουρα θα παίξει για κάποιο διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο. Θα γυρίσει σιγά-σιγά από τον τραυματισμό του, βασικοί θα είναι οι Μάντζουκιτς και Ιγκουαΐν» είπε ο Αλέγκρι και πρόσθεσε: «Ολοι είναι καλά. Αν αποφασίσω να παίξουμε με τέσσερις στην άμυνα, τότε ο Στουράρο θα παίξει στα άκρα. Σε διαφορετική περίπτωση θα παίξουμε με τρεις. Δεν πιστεύω ότι θα παίξει ο Κιελίνι, ήταν εκτός για αρκετό καιρό οπότε θα πρέπει να τον αφήσουμε να βρει την καλύτερη του κατάσταση με ηρεμία».


Από εκεί και πέρα, ο προπονητής είπε ότι «Αλεξ Σάντρο και Κεντίρα θα ξεκουραστούν, πράγμα που σημαίνει ότι θα παίξουν οι Εβρά και Λεμινά. Ο Πιάτσα δεν θα είναι έτοιμος πριν φύγει το 2016», για να ερωτηθεί στη συνέχεια αν θα είναι καλύτερα να βγει 2η αντί για 1η η Γιουβέντους και να αντιδράσει.

«Αυτό που λέτε τώρα με κάνει να γελάω. Επί μήνες μας κάνετε κριτική επειδή δεν είχαμε σίγουρη την 1η θέση του ομίλου, λέγατε και γράφατε ότι δεν τα πάμε καλά επειδή δεν έχουμε κλειδώσει την 1η θέση και τώρα μας λέτε ότι θα είναι καλύτερα να βγούμε 2οι; Το καταλαβαίνετε ότι είναι γελοίο αυτό; Αυτό που πρέπει να κάνουμε αύριο είναι να αρχίσουμε επιθετικά το ματς γιατί δεν είναι εύκολο όταν ο αντίπαλος παίζει με 10 παίκτες πίσω από την μπάλα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου