4 Δεκ 2016

Αρπάχτηκε με τους δημοσιογράφους ο Αλέγκρι για την αφλογιστία του Ιγκουαΐν

Οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν ξανά στο γεγονός ότι δεν σκόραρε ο Ιγκουαΐν και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αντέδρασε.

Ο προπονητής της Γιουβέντους ήταν ικανοποιημένος από όσα είδε στο ματς με την Αταλάντα και άρχισε τις δηλώσεις του σε χαλαρό ρυθμό. «Οταν χάνεις, είναι λογικό να υπάρξει μια αντίδραση της ομάδας, η ήττα στη Γένοβα ήταν ένα βήμα στο κενό, δεν έπρεπε να συμβεί αλλά μπορεί να συμβεί. Απόψε κάναμε μια όμορφη εμφάνιση απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ημασταν καλοί, ήταν ένα περίπλοκο ματς», είπε αρχικά ο Αλέγκρι, από τον οποίο στη συνέχεια ζητήθηκε ένα σχόλιο για τους Πιάνιτς, Ιγκουαΐν και Μάντζουκιτς.

«Ο Πιάνιτς ήταν πολύ καλός σήμερα σε αυτό τον ρόλο πίσω από τους επιθετικούς. Πέραν αυτού, δημιουργεί πάντα ευκαιρίες στις στημένες φάσεις, σήμερα έδωσε δύο ασίστ από κόρνερ», είπε για τον Βόσνιο και μετά πέρασε στους επιθετικούς.

«Ο Γκονσάλο έχει συνηθίσει να σκοράρει κάθε Κυριακή αλλά είναι λογικό στη Γιουβέντους να σκοράρουν κι άλλοι. Είχε τις ευκαιρίες για να το κάνει σήμερα, θα το κάνει στα επόμενα ματς. Εκανε καλό ματς. Ο Μάριο, από την άλλη, έχει τα χαρακτηριστικά που είδαμε απόψε: Πρεσάρει, τρέχει, πέρυσι το έκανε πιο συχνά. Στην αρχή της σεζόν δεν ήταν ο γνωστός Μάντζουκιτς αλλά απόψε έκανε καλή εμφάνιση, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Και όταν παίζει έτσι, συνήθως σκοράρει».


Κάπου εκεί οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν ξανά στο γεγονός ότι δεν σκόραρε ο Ιγκουαΐν και ο Αλέγκρι δυσανασχέτησε.

«Πάντα υπάρχει ένα πρόβλημα. Πριν ήταν το ότι δεν παίζαμε καλά, τώρα που παίξαμε καλά το πρόβλημα είναι ο Ιγκουαΐν... Κάθε τρεις μέρες υπάρχει ένα νέο πρόβλημα. Εμείς, πάντως, παραμένουμε σιωπηλοί και αφήνουμε να λέγονται τα πάντα, αν και είμαστε πρώτοι τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League. Νομίζω πως όλα αυτά είναι λόγια για να δημιουργείται μια συζήτηση πριν ή μετά τους αγώνες, στο τέλος αυτό που μετράει είναι η νίκη. Και στο φινάλε, ο Ιγκουαΐν έβγαινε πρώτος σκόρερ αλλά δεν πήρε ποτέ το πρωτάθλημα στη Νάπολι. Καλύτερα να μην βγει πρώτος σκόρερ και να είναι πρωταθλητής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου