18 Δεκ 2016

Μπουφόν: Σε αυτή τη Γιουβέντους είναι δύσκολο να καλύψεις διαφορά επτά βαθμών, σε αυτή της Γένοβας είναι εύκολο

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν απόλαυσε τη νίκη επί της Ρόμα, την οποία συνέδεσε με την ήττα στη Γένοβα, και είναι μάλλον σίγουρος για την πορεία της Γιουβέντους.

Ο αρχηγός, είναι η αλήθεια, δεν είχε ιδιαίτερη δουλειά κόντρα στους τζαλορόσι αφού δεν χρειάστηκε να επέμβει σε κανένα σημείο του ματς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχε και ενδιαφέρον ο αγώνας.

«Καλός ματς, καλή μάχη αφού η Ρόμα δεν τα παράτησε. Παρέμεινε μέσα στον αγώνα, βέβαια, επειδή ο Σέζνι έκανε δύο μεγάλες αποκρούσεις. Εμείς αλλάξαμε μετά την ήττα στη Γένοβα, συνειδητοποιήσαμε κάποια πράγματα και η αποψινή νίκη είναι αποτέλεσμα εκείνης της ήττας». είπε ο Τζίτζι.


«Υποφέραμε σε κάποια σημεία του ματς αλλά κρατήσαμε καλά. Η αμυντική σταθερότητα είναι καθοριστική στην Ιταλία και αν είμαστε όπως απόψε, είναι δύσκολο να μας βάλουν γκολ», πρόσθεσε και ρωτήθηκε αν το πρωτάθλημα ουσιαστικά έχει ήδη κριθεί...

«Οχι, αλλά είναι δύσκολο να καλύψεις διαφορά επτά βαθμών σε αυτή τη Γιουβέντους. Σε αυτή της Γένοβας είναι εύκολο. Το θέμα εξαρτάται από εμάς πλέον».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου