15 Δεκ 2016

Η πωρωτική ομιλία του Αντρέα Ανιέλι: Όλες οι δυνάμεις παίζουν εναντίον μας, υπάρχουμε για να νικάμε

Απόσπασμα των όσων είπε ο Αντρέα Ανιέλι στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Γιουβέντους, παρουσιάζει η Gazzetta dello Sport.

Ολόκληρη η ομιλία του προέδρου δεν υπάρχει αλλά δίνεται το κεντρικό νόημα των όσων είπε, σε σχετικό κομμάτι της GdS. Και τα όσα είπε, γράφει η εφημερίδα, είναι σαφή: Η Γιουβέντους έχει ως στόχο το 6ο σερί πρωτάθλημα που θα είναι ρεκόρ και κάτι θρυλικό, όπως και την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση του Champions League.

Παράλληλα, η Gazzetta dello Sport παρουσιάζει ένα απόσπασμα των όσων είπε ο Ανιέλι, γράφοντας πως η ομιλία του είχε στόχο να... φορτώσει προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.


«Ολες οι δυνάμεις παίζουν εναντίον μας, η αρχή τους είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα νικήσει, αρκεί να μην νικήσει η Γιουβέντους. Αυτό είναι το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε. Αυτό που απασχολεί τους αντιπάλους μας είναι μόνο το να μην νικήσει η Γιούβε και αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να τους διαψεύσουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε να νικάμε, υπάρχουμε για να νικάμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου