4 Δεκ 2016

Νέα δήλωση του Πογκμπά μέσω των δικηγόρων του για να διορθώσει τα περί «διακοπών στη Γιουβέντους»

Ο Πολ Πογκμπά κατάλαβε ότι (ξανα)είπε βλακεία και προσπάθησε να το διορθώσει μέσω διευκρινιστικής δήλωσης.

Το είχε πει το καλοκαίρι και το επανέλαβε και τώρα ότι όσο ήταν εκτός Γιουνάιτεντ, δηλαδή στη Γιουβέντους, ένιωθε σαν να ήταν διακοπές και περίμενε να γυρίσει σπίτι.

Η συγκεκριμένη δήλωση, την οποία είχε κάνει και το καλοκαίρι, δεν άρεσε σε κανέναν στη Γιούβε και έτσι ο Πογκμπά αναγκάστηκε, μέσω των δικηγόρων του, να προχωρήσει σε διευκρινιστική δήλωση, η οποία είναι η εξής...

«Η Γιουβέντους είναι το πιο σημαντικό κλαμπ στην καριέρα μου ως τώρα και έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Δεν μου αρέσει τα λόγια μου να παραφράζονται. Είμαι και θα είμαι ευγνώμων για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου έδωσε η Γιουβέντους. Επαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να γίνω ο ποδοσφαιριστής που είμαι σήμερα. Στη Γιουβέντους θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Οι τιφόζι, το κλαμπ και η πόλη με έκαναν να αισθανθώ σαν να είμαι στο σπίτι μου, με υποστήριζαν πάντα και ήταν φανταστικοί μαζί μου.


Την ίδια ώρα, το Μάντσεστερ είναι η πόλη στην οποία έζησα την εφηβεία μου, σπίτι μου, και η Γιουνάιτεντ ένα κλαμπ που πάντα είχε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θα κάνω τα πάντα για να έχω επιτυχίες εδώ και να κάνω το κλαμπ και τους οπαδούς υπερήφανους για εμένα και τα όνειρα μου».

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/12/juventus-nea_5.html
Συνεχίζει να προκαλεί ο Πογκμπά ενώ όταν ήταν στο Τορίνο έλεγε άλλα. Ο Πολ Πογκμπά επανέλαβε ότι η Γιουβέντους ήταν... σαν διακοπές για αυτόν πριν επιστρέψει στο σπίτι του. [Ολόκληρο το θέμα +]




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου