17 Δεκ 2016

Η στοιχηματική πρόταση του forzajuve.gr για το Γιουβέντους-Ρόμα

Γιουβέντους-Ρόμα του βράδυ του Σαββάτου στο Τορίνο σε μια αναμέτρηση που θα καθηλώσει την ποδοσφαιρική Ιταλία.

Η καλύτερη επίθεση (Ρόμα) απέναντι στην καλύτερη άμυνα (Γιουβέντους). Βέβαια, οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές γιατί οι διαφορές και στις δύο περιπτώσεις μεταξύ του ενός και δύο γκολ.

Στα τελευταία δύο εντός έδρας παιχνίδια των δύο ομάδων, η Γιουβέντους έχε δύο νίκες (3-2 και 1-0) αλλά το σημαντικότερο απ’ όλα τα στοιχεία αυτής της αναμέτρησης είναι να δούμε ποια είναι η δυναμική των φιλοξενούμενων.

Η Ρόμα βρίσκεται στο -4 από την κορυφή, μια καλή θέση, αλλά η επίδοση αυτή οφείλεται στην έδρα της. Εχοντας το 8Χ8 στο Ολίμπικο (όπως και η Γιουβέντους στο Juventus Stadium), έχει καταφέρει να διατηρηθεί ψηλά εκμεταλλευόμενη τις τρεις εκτός έδρας ήττες των μπιανκονέρι.


Οι τζαλορόσι σε οκτώ εκτός έδρας ματς έχουν 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες και πάνε σε ένα γήπεδο που έχει, όπως είπαμε, το απόλυτο. Προφανώς είναι μια μάχη κορυφής αλλά η εκτίμηση του forzajuve.gr είναι πως η Γιουβέντους θα πάρει το παιχνίδι πιο εύκολα απ’ ό,τι περιμένουν κάποιοι.

Η πρόταση για το στοίχημα είναι νίκη της Γιουβέντους από το ημίχρονο (1/1) και περισσότερα από 2,5 γκολ (Over). Για τους λάτρεις των σκορ, προτείνουμε το 3-1.

Καλή επιτυχία ό,τι κι αν επιλέξετε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου