4 Δεκ 2016

Ο Πιάνιτς απαντά στην κριτική που του γίνεται και για το αν μπορεί να γίνει ηγέτης στη Γιουβέντους

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς είχε ανεβασμένη ψυχολογία μετά το ματς με την Αταλάντα και φαινόταν και στις δηλώσεις του.

Οι οπαδοί τον χειροκρότησαν και οι δημοσιογράφοι μετά από καιρό του έδιναν καλό βαθμό μετά τη λήξη του χθεσινού ματς, με τον Βόσνιο να περιμένει καλύτερη συνέχεια.

«Ηταν μια εβδομάδα που άρχισε από τη Γένοβα. Εκεί έγινε κάτι που δεν πρέπει να ξαναγίνει, 3-0 στο 30’... Είχαμε πολύ θυμό σήμερα από το πρώτο λεπτό, πήραμε το μάθημα μας, αυτό που έγινε στη Γένοβα δεν πρέπει να ξαναγίνει», είπε αρχικά ο Πιάνιτς, ο οποίος ρωτήθηκε για το αν τον ενοχλεί η κριτική.

«Είμαι ήρεμος, είμαι εδώ από τον Ιούλιο. Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, προσωπικά πίστευα ότι θα προσαρμοζόμουν πιο εύκολα αλλά είμαι ικανοποιημένος. Εχω για συμπαίκτες σπουδαίους πρωταθλητές που με βοηθάνε, γνωριζόμαστε καλύτερα και από εκεί και πέρα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Σήμερα όλα πήγαν καλά και θα πάνε καλύτερα. Δεν είμαστε ακόμη στο 100%, έχουμε σπουδαία ποιότητα και θα ανέβουμε περισσότερο».


Στην επισήμανση των δημοσιογράφων του Sky Italia ότι μιλάει σαν leader, ο Πιάνιτς είπε: «Μπαίνω σε αυτή τη νοοτροπία. Είναι όλοι πρωταθλητές εδώ, στο Βινόβο αναπνέεις διαφορετικό αέρα. Προσπαθώ να δίνω το μάξιμουμ αλλά μπορώ να κάνω περισσότερα. Είμαι ήρεμος, δουλεύω σκληρά για να βελτιωθώ και οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε πολύ».

Για τις στημένες φάσεις, ο Βόσνιος είπε ότι «δουλεύω πολύ, είμαι πολύ ήρεμος και ξέρω τις αποστάσεις. Στα φάουλ, ειλικρινά, καταλαβαίνω από τον τρόπο που χτυπάω την μπάλα αν θα πάει μέσα ή όχι. Σήμερα βάλαμε δύο γκολ από κόρνερ, οι στημένες φάσεις είναι σημαντικές για να ξεμπλοκάρει το ματς», για να ερωτηθεί στο τέλος για τις διαφορές που βλέπει στη Γιουβέντους σε σχέση με την Ρόμα.

«Η Ρόμα είναι μια σπουδαία ομάδα, με σπουδαίο προπονητή και θα μας κυνηγήσει μέχρι τέλους. Εδώ, όμως, υπάρχει το DNA του νικητή, ξέρουμε να χειριζόμαστε την πίεση. Κανείς δεν λέει τυχαία τίποτα για τη Γιουβέντους. Ο Ιγκουαΐν, για παράδειγμα, το ξέρει: Εβαλε 36 γκολ πέρυσι αλλά δεν νίκησε, τώρα θέλει να νικήσει και σύντομα θα έρθουν και τα γκολ. Είναι ήρεμος, σίγουρα θέλει να επιστρέψει στα γκολ, αλλά είναι πολύ ήρεμος γιατί ο πρώτος στόχος του είναι να νικήσει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου