14 Δεκ 2016

Ένα δημοσίευμα για τον Κόντε που αν αποδειχτεί αληθινό θα… ξενερώσει πολλούς οπαδούς της Γιουβέντους

Δημοσιογράφος του BBC υποστηρίζει ότι ο Αντόνιο Κόντε, σύμφωνα με τον Φάμπιο Παράτιτσι, είχε πικραθεί για την πρόκριση της Γιουβέντους στον τελικό του Champions League το 2015!

Η Μίνα Ρζούκι είναι από τα δυνατά ονόματα του BBC και προκαλεί αίσθηση με όσα αναφέρει για τον πρώην προπονητή των μπιανκονέρι και νυν της Τσέλσι.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι μίλησε με τον αθλητικό διευθυντή της Γιούβε, τον Φάμπιο Παράτιτσι, ο οποίος φέρεται να της είπε σε αυτό τον διάλογο -ο οποίος προφανώς ήταν off the record- ότι ο Κόντε δεν χάρηκε για την πρόκριση στον τελικό του Champions League το 2015!


«Το 2015 ο Αλέγκρι πήγε την Γιουβέντους στον τελικό, στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα. Αυτή η πρόκριση προκάλεσε ζήλεια και κακή διάθεση στον Κόντε», υποστήριξε η δημοσιογράφος, η οποία παρουσίασε και τι της είπε ο Παράτιτσι για τις διαφορές ανάμεσα στους δύο προπονητές.

«Είναι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Ο Κόντε μιλάει για ποδόσφαιρο 24 ώρες την ημέρα, ασχολείται συνέχεια με αυτό. Ο Αλέγκρι, από την άλλη, αποφασίζει μέσα σε 3 λεπτά και σου μιλάει για ποδόσφαιρο μόνο όταν γίνονται οι συνηθισμένες συσκέψεις ανάμεσα σε διοίκηση και προπονητή».


1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Ο ΒΑΡΚΑΡΗΣ Ο ΣΕΡΕΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.. ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!! ΤΩΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή