8 Δεκ 2016

Ρουγκάνι: Πάμε για μάχη ως το τέλος

Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι ευχαρίστησε Μίραλεμ Πιάνιτς και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ενώ για την κλήρωση των «16» είπε: «Είμαστε η Γιουβέντους».

Ο νεαρός στόπερ σκόραρε για δεύτερο σερί ματς, πάλι με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πιάνιτς, και τρίτη συνολικά τη φετινή σεζόν, κερδίζοντας συνεχώς πόντους με τις εμφανίσεις του.

«Χαίρομαι για τα συγχαρητήρια για τα γκολ αλλά πρέπει κι εγώ να ευχαριστήσω τον Μίραλεμ γιατί μου έστειλε και στα δύο ματς τέλεια την μπάλα. Είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ στο Champions League και επειδή συνεισέφερα για τη νίκη. Πήραμε αυτό που θέλαμε, την 1η θέση στον όμιλο και συνεχίζουμε την δουλειά μας για να είμαστε όπως πρέπει στα νοκ άουτ», είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του ο Ρουγκάνι, ο οποίος αναφέρθηκε και στον προπονητή του.

«Είμαι χαρούμενος επειδή ο Αλέγκρι επενδύσει πάνω μου, με εμπιστεύεται σιγά-σιγά ακόμη και για τον ρόλο του κεντρικού αμυντικού στο 3-5-2. Είμαι χαρούμενος, είμαι πάντα στη διάθεση του και δουλεύω για να μπορώ να ανταποκριθώ σε όσα μου ζητάει», τόνισε για τον Αλέγκρι και αμέσως μετά του ζητήθηκε η άποψη του για την κλήρωση των «16».


«Είμαστε η Γιουβέντους, δεν νομίζω πως θα είναι ικανοποιημένη όποια ομάδα κληρωθεί μαζί μας. Θα δούμε πώς θα πάει η κλήρωση, είναι λογικό να θέλουμε μια καλή κλήρωση αλλά θα είμαστε έτοιμοι όποιος κι αν μας τύχει».

Τέλος, αναφορικά με το κυριακάτικο ντέρμπι με την Τορίνο, σχολίασε: «Είναι ένα ντέρμπι, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι μια μάχη από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία της Γιουβέντους και να μπούμε στο γήπεδο αποφασισμένοι για μάχη από την αρχή ως το τέλος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου