13 Δεκ 2016

Τι θα κάνουν οι άλλοι την ώρα που η Γιουβέντους θα προσπαθεί να αποκλείσει την Πόρτο

Είναι καλή κλήρωση για τη Γιουβέντους; Φυσικά και είναι. Δε σκέφτεσαι μόνο ποιος σου έτυχε αλλά και τι απέφυγες. Νομίζω πως στο Τορίνο θα είναι αρκετά ευχαριστημένοι.

Αρθρογραφία | Ποδόσφαιρο

Εξάλλου το είπε και ο Πάβελ Νέντβεντ. «Μια καλή σχετικά κλήρωση αλλά δεν πρέπει να υποτιμάς τον αντίπαλο», δήλωσε ο αντιπρόεδρος. Μη φανούμε και… αγνώμονες στην τύχη.

Για να δούμε όμως τι μπορεί να συμβεί παράλληλα στα δύο 90λεπτα που η Γιουβέντους θα προσπαθεί να αποκλείσει τους Πορτογάλους…

Μπάγερν Μονάχου-Αρσεναλ. Με τους συγκεκριμένους Γερμανούς αλλά και γενικά τους Αγγλους, η παράδοση της Γιουβέντους δεν είναι και η καλύτερη. Μία από τις δύο θα μείνει εκτός. Κέρδος.

Μάντσεστερ Σίτι-Μονακό. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι αναμφισβήτητα πιο σκληρή και «ύπουλη» στα νοκ άουτ. Είναι μάλλον και το φαβορί. Λογικά οι Βρετανοί θα υπερισχύσουν εύκολα ή δύσκολα επί των Γάλλων. Και ενδέχεται να είναι οι μόνοι από το Νησί που θα βρεθούν στον «8».


Μπενφίκα και Μπορούσια Ντόρτμουντ. Όποια ομάδα και να προκριθεί, θα τη θέλουν οι υπόλοιποι εφτά. Και η Γιουβέντους φυσικά…

Ρεάλ Μαδρίτης-Νάπολι. Εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Όλοι περιμένουν οι Ισπανοί να πετάξουν έξω τους Ιταλούς του νότου. Η Ρεάλ είναι πάντα Ρεάλ, όσο και αν τα πάει περίφημα μαζί της στα τελευταία ραντεβού η Γιουβέντους.

Λεβερκούζεν-Ατλέτικο Μαδρίτης. Και εδώ οι Ισπανοί είναι το φαβορί. Αν θέλει όμως η Γιουβέντους να προχωρήσει στη διοργάνωση, δεν πρέπει να σκέφτεται πως θα σταματήσει στην Ατλέτικο. Για να μην αναλύσουμε πως ταιριάζει το παιχνίδι της στους μπιανκονέρι.

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα. Μια καλή ομάδα και μια ομάδα τοπ επιπέδου. Σαν το ζευγάρι της Μπάγερν με την Αρσεναλ. Όποιος κι αν μείνει εκτός, όλοι θα το δουν ως κέρδος.

Σεβίλλη-Λέστερ. Μάλλον κάπου εδώ θα σταματήσει η παρθενική εμφάνιση της ομάδας του Ρανιέρι στο Champions League. Η Σεβίλλη είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο αλλά καμία ομάδα που πάει για το τρόπαιο και σέβεται τον εαυτό της δεν πρέπει να κολλήσει. Άλλο το Europa League, άλλο το Champions League.

Ας κάνει η Γιουβέντους το καθήκον της, ας πάει στους «8» και εκεί θα δούμε τι θα βγει. Το σίγουρο είναι πως δε θα υπάρχουν μόνο μεγαθήρια. Όπως μεγαθήριο δεν είναι και η Πόρτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου