17 Δεκ 2016

«Ολοι πιστεύουν ότι ο Αλέγκρι είναι ένας χαλαρός τύπος λόγω των τόσων ιστοριών του με τις γυναίκες, ο Μαξ είναι... λίγο διαβολικός»

Τις δύο τελευταίες φορές που τα έχωσε στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αποκάλυψε ο Τζιοβάνι Γκαλεόνε.

Ο μέντορας, από την εποχή της Πεσκάρα, του προπονητή της Γιουβέντους μίλησε στην Corriere dello Sport και ήταν φυσιολογικό να ερωτηθεί για τον Αλέγκρι.

«Ο Μαξ είναι ένας Λιβορνέζος... λίγο διαβολικός. Ολοι πιστεύουν ότι ο Αλέγκρι είναι ένας χαλαρός τύπος λόγω των τόσων ιστοριών του με τις γυναίκες, λες και στους άλλους αρέσουν οι μαϊμούδες. Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι πρόκειται για φανταστικό επαγγελματία. Ως ποδοσφαιριστής, βέβαια, έκανε λιγότερα από όσα μπορούσε αλλά στα αποδυτήρια ήταν ηγέτης, ήξερε πότε να μιλήσει και τι να πει», είπε ο Γκαλεόνε και μετά αναφέρθηκε στις φωνές που του βάζει ακόμη μερικές φορές...


«Η τελευταία φορά ήταν μετά την ήττα από την Τζένοα. Μα πού την ανακάλυψε αυτή την 11άδα... Ο Ντάνι Αλβες στόπερ; Θα μπορούσε να τον βάλει ακόμη και φορ, όχι στόπερ. Η προτελευταία φορά ήταν με την Μπάγερν πέρυσι. Οταν έκανε τις αλλαγές έκλεισα την τηλεόραση και έφυγα... Δεν αλλάζεις τους ήρωες, εκείνο ήταν ένα ιστορικό ματς, δεν κάνεις αλλαγές. Εκείνοι οι 11 έκαναν ένα ιστορικό ματς και έπρεπε να παίξουν ως το τέλος. Δεν μπορούσε να συνεχίσει ο Κεντίρα; Μία στο τόσο, χρειάζεται και έναν ήρωα η ιστορία. Εκαναν το τέλειο ματς, δεν υπήρχε λόγος να αλλάξει τίποτα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου