14 Δεκ 2016

«Θα ήταν πιο απλό για τον Πιάτσα να πήγαινε στη Μίλαν ή την Ιντερ αλλά…»

Ο μάνατζερ του Μάρκο Πιάτσα σχολίασε το καλοκαιρινό ενδιαφέρον των Μίλαν και Ιντερ, κάνοντας έτσι αναφορά στη διαφορά επιπέδου που υπάρχει με τη Γιουβέντους αυτή την στιγμή.

Ο Κροάτης εξτρέμ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση μετά τον τραυματισμό του στην περόνη και ο εκπρόσωπος του, Μάρκο Ναλέτιλιτς, έκανε δηλώσεις στον ιταλικό Τύπο.

Αφού πρώτα είπε ότι ο νεαρός άσος είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας, ο Ναλέτιλιτς είπε πόσο... έξτρα άτυχος ήταν ο Πιάτσα αφού θα έπαιρνε αρκετές συμμετοχές λόγω του τραυματισμού του Πάουλο Ντιμπάλα, εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι ο Μάρκο θα κάνει μεγάλη καριέρα στη Γιουβέντους και στο φινάλε του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το ενδιαφέρον των Μίλαν και Ιντερ το καλοκαίρι.


«Ο Μάρκο, όπως έχω ξαναπεί, ήθελε από την πρώτη στιγμή την Γιουβέντους. Και την ήθελε γιατί είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Ηθελε να παίξει σε ένα σπουδαίο κλαμπ και να προπονείται με σπουδαίους πρωταθλητές. Θα ήταν πολύ πιο απλό για τον Πιάτσα να πάει σε μια ομάδα στην οποία θα υπήρχε λιγότερος ανταγωνισμός για την 11άδα αλλά δεν τον ενδιέφερε αυτό. Τον ενδιέφερε να δουλέψει σε μια σπουδαία ομάδα, την οποία βλέπει και σαν μια σπουδαία πρόκληση. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει αυτά που ονειρεύεται στη Γιουβέντους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου