19 Δεκ 2016

Η αφοπλιστική απάντηση του Ιγκουαΐν στην ερώτηση «ποιος παίκτης της Μίλαν θα έπαιζε βασικός στη Γιουβέντους»

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν θέλει να πανηγυρίσει την Παρασκευή τον πρώτο του τίτλο ως μπιανκονέρο.

Η Γιουβέντους στρέφει πλέον την προσοχή της στον τελικό του Supercoppa Italiana με τη Μίλαν στη Ντόχα και ο Αργεντίνος άσος μίλησε στην Corriere della Sera.

«Θέλω να κατακτήσω τον πρώτο τίτλο με αυτή τη φανέλα. Η Μίλαν είναι μια σκληρή ομάδα, το Σούπερ Καπ είναι ένα ματς κι έξω και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε διαφορετικά σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος τον Οκτώβριο. Στο 0-0, βέβαια, είχε ακυρωθεί ένα κανονικό γκολ του Πιάνιτς, θα μπορούσε να είχε αλλάξει το ματς και να μην χάναμε. Στη Ντόχα θα είναι μια ωραία μάχη, για να νικήσουμε θα πρέπει να είμαστε τέλειοι», είπε αρχικά ο Ιγκουαΐν, ο οποίος ρωτήθηκε για το αν υπάρχει στο ρόστερ των ροσονέρι κάποιος παίκτης που θα έπαιζε βασικός στη Γιούβε.


«Δεν θα έπαιρνα κανέναν παίκτη καμίας ομάδας. Είμαι ευτυχισμένος με αυτή τη Γιούβε και παιχνίδι με παιχνίδι είμαι όλο και καλύτερα», ήταν η απάντηση του, για να ακολουθήσει ερώτηση σχετικά με το αν θα βάλει και φέτος 36 γκολ.

«Δεν είμαστε στον Μάιο. Οταν θα είμαστε στον Μάιο θα δούμε πόσα γκολ θα έχω βάλει. Ζω μια υπέροχη στιγμή. Πήραμε ένα σημαντικό προβάδισμα επί της Ρόμα, η νίκη μας σε αυτό το ματς ήταν ένα καλό χτύπημα για όλους όσοι ακολουθούν στη βαθμολογία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου