14 Δεκ 2016

Η Γιουβέντους έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως υπολογίζει τον Ρουγκάνι

Η ανανέωση του συμβολαίου του Ντανιέλε Ρουγκάνι ως το 2021 είναι επίσημη πλέον.

Η συμφωνία είχε προαναγγελθεί πριν λίγες εβδομάδες και τώρα επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση της Γιουβέντους.

Ο νεαρός στόπερ υπέγραψε νέο, με αναπροσαρμογή αποδοχών, πενταετές συμβόλαιο (το μεγαλύτερο σε διάρκεια που προβλέπει ο ιταλικός νόμος) και στις δηλώσεις του τόνισε...

«Είμαι υπερήφανος για το γεγονός ότι ανανέωσα το συμβόλαιο μου μέχρι το 2021, είναι μια μεγάλη χαρά για μένα. Αυτό το συμβόλαιο σημαίνει πολλά πράγματα. Σημαίνει ότι το κλαμπ πιστεύει σε μένα, ότι προφανώς κάνω καλά πράγματα για να πιστεύουν σε μένα και είμαι υπερήφανος για αυτό. Ως οπαδός της Γιουβέντους από μικρό παιδί, αυτή η εξέλιξη δεν μπορεί παρά να είναι η μεγαλύτερη χαρά για μένα».


Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος έχει πει πολλές φορές ότι ο Ρουγκάνι θα είναι ο αμυντικός της Γιούβε για δέκα χρόνια, είπε: «Είναι πολύ όμορφα λόγια και δείχνουν το πόσο με πιστεύει ο προπονητής, όπως το έχει αποδείξει και η διοίκηση με αυτή την ανανέωση του συμβολαίου αλλά και με άλλους τρόπους. Ο στόχος μου είναι αυτός που λέει ο προπονητής, να γίνω ο αμυντικός της Γιουβέντους για τα επόμενα δέκα χρόνια. Αυτό θέλω και ξέρω ότι πρέπει να βελτιώνομαι συνεχώς για να το καταφέρω».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου