24 Νοε 2016

Ο Αντρέα Ανιέλι βγάζει στη σέντρα τους οργανωμένους και κρατά σαφείς αποστάσεις στους χειρισμούς τους στα εισιτήρια

Ο Αντρέα Ανιέλι τοποθετήθηκε για το θέμα της έρευνας των εισαγγελικών Αρχών για σχέσεις των οργανωμένων οπαδών της Γιουβέντους με την μαφία.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι οι εισαγγελείς έβαλαν στο αρχείο οτιδήποτε αφορούσε κάποιον υπάλληλο των μπιανκονέρι και η έρευνα συνεχίζεται αποκλειστικά για συγκεκριμένα στελέχη των ultras. Τώρα, μέσω της Corriere dello Sport, ο πρόεδρος Ανιέλι τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για αυτό το θέμα.

«Η διατήρηση της δημόσιας τάξης είναι θέμα προτεραιότητας για τη Γιουβέντους. Θέλω να επαναλάβω σταθερά ότι το θέμα της πώλησης των εισιτηρίων και το πώς αυτή γινόταν, έγινε αντικείμενο έρευνας αποκλειστικά για αρχηγούς των οργανωμένων οπαδών και κανείς εργαζόμενος στη Γιουβέντους δεν θεωρήθηκε ποτέ ύποπτος για οποιαδήποτε σχέση με εγκληματικές οργανώσεις», είπε μεταξύ άλλων ο Ανιέλι, ο οποίος στη συνέχεια εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στον υπεύθυνο ασφαλείας της Γιούβε, το όνομα του οποίου ενεπλάκη αρχικά στην υπόθεση.


«Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω πολλά χρόνια, είναι άνθρωπος της εμπιστοσύνης μου και είναι πάντα σωστός και πάνω από όλα ειλικρινής. Ο υπεύθυνος ασφαλείας του γηπέδου έχει ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο για λογαριασμό του κλαμπ αφού πρέπει κατ' ανάγκη να είναι σε επαφή με... ιδιαίτερους χαρακτήρες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου