30 Νοε 2016

Το δώρο των Γερμανών της Μένχεγκλαντμπαχ στον Μπουφόν

Ενα ξεχωριστό δώρο θα λάβει αυτές τις ημέρες ο Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η οποία λέει πως ακόμη δεν το ξέρει ούτε ο Τζίτζι, τα προσεχή 24ωρα θα παραλάβει ένα πακέτο από την Μπορούσια Γκλάντμπαχ. Σε αυτό, θα υπάρχει ένα νέο κασκόλ που έβγαλε η ομάδα, την οποία ο Μπουφόν συμπαθεί από πιτσιρικάς.

Πέρυσι, μετά το τέλος του αγώνα στη Γερμανία για τον όμιλο του Champions League, ο αρχηγός πήγε στο πέταλο των οργανωμένων της Γκλάντμπαχ, εξηγώντας αργότερα πως το έκανε επειδή από μικρός συμπαθούσε την Μπορούσια Μένχεγκλαντμπαχ λόγω του ονόματος της.


Οι οπαδοί της Γκλάντμπαχ δεν το ήξεραν αυτό και... επέστρεψαν τα γάντια στον Μπουφόν. Λίγα λεπτά μετά, όταν η διοίκηση του γερμανικού κλαμπ κατάλαβε τι έγινε, είπε στους οργανωμένους να πάνε στα αποδυτήρια και εκεί απολογήθηκαν στον Τζίτζι και του έκαναν δώρο ένα κασκόλ.

Τώρα, οι Γερμανοί που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να χειρίζονται πολύ καλά τα social media, θα στείλουν δώρο στον αρχηγό της Γιουβέντους το νέο τους κασκόλ και θα ανεβάσουν, γράφει η Gazzetta dello Sport, το σχετικό βίντεο στους λογαριασμούς τους. Μαζί με το κασκόλ, θα υπάρχει και ένα γράμμα, γραμμένο στα ιταλικά, από τον αθλητικό διευθυντή της Γκλάντμπαχ, Μαξ Εμπερλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου