29 Νοε 2016

Τα μεταγραφικά σενάρια για τη μεσαία γραμμή και την άμυνα

Οι τελευταίοι τραυματισμοί έχουν προκαλέσει διάφορα σενάρια για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το Σάββατο, στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Τζένοα, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έλεγε ότι ελπίζει να έχει βελτιωθεί αρκετά η κατάσταση με τους τραυματίες μέχρι τα Χριστούγεννα. Τελικά έγινε χειρότερη...

Τα διαδοχικά σοκ με τους Ντάνι Αλβες και Λεονάρντο Μπονούτσι αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σε ό,τι αφορά το πώς θα κινηθεί η Γιουβέντους τον Ιανουάριο.

Αρχικά, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι θεωρούν σίγουρο ότι οι μπιανκονέρι θα ενισχυθούν στο κέντρο. Με ποιον ή ποιους θα ενισχυθούν, βέβαια, θα πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε. Το όνομα του Αξελ Βίτσελ, μετά και τις δηλώσεις του, παίζει πάντα για τη Γιούβε και τα τελευταία 24ωρα παίζει και αυτό του Στίβεν Ν’ Ζονζί της Σεβίλλης.


Ποδοσφαιριστής που οι Ανδαλουσιανοί κοστολογούν στα 30 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, υπάρχουν και ρεπορτάζ που υπενθυμίζουν ότι ο μεγάλος στόχος για το καλοκαίρι είναι ο Μάρκο Βεράτι. Το θέμα, βέβαια, είναι τι θα γίνει τον Ιανουάριο γιατί αυτό προέχει.

Από εκεί και πέρα, από την στιγμή που βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Λεονάρντο Μπονούτσι, κυκλοφορούν σενάρια ακόμη και για την απόκτηση αμυντικού τον Ιανουάριο.

Ποιος να μας το έλεγε το καλοκαίρι, όταν η Γιούβε έμπαινε στη σεζόν με πέντε στόπερ (Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ρουγκάνι, Μπενάτια), ότι θα υπήρχαν σκέψεις για ενίσχυση τον Ιανουάριο;

Κι όμως παίζει κι αυτό το ενδεχόμενο τώρα, χωρίς πάντως να ακούγεται κάποιο όνομα ακόμη. Τουλάχιστον για τον Ιανουάριο, γιατί οι Ιταλοί επιμένουν ότι μπορεί να γίνει deal με τον Τιάγκο Σίλβα για το καλοκαίρι.

Γενικά, μετά από όλους αυτούς τους τραυματισμούς, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να διαβάσουμε κάμποσα μεταγραφικά σενάρια για τον Ιανουάριο, είτε θα αφορούν το κέντρο είτε την άμυνα.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου