15 Σεπ 2016

Παράπονα από τον Μπονούτσι για τη στάση μερίδας οπαδών

Μία μέρα μετά το 0-0 με τη Σεβίλλη, ο Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε για αυτό το ματς, για τον Μίραλεμ Πιάνιτς και το κυριακάτικο ντέρμπι με την Ιντερ στο Μιλάνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπονούτσι στο Sky Italia...

Για το 0-0 με τη Σεβίλλη: «Χθες παίξαμε όπως έπρεπε, στο κάτω-κάτω είχαμε 6-7 ευκαιρίες για γκολ. Σε αντίθεση με ό,τι έχει συμβεί ως τώρα στο πρωτάθλημα, δεν ήμασταν τόσο καλοί στα τελειώματα. Αυτό που με απογοήτευσε λίγο, όμως, είναι το γεγονός ότι δεν είδα τη σωστή νοοτροπία και στα 90 λεπτά και δεν αναφέρομαι μόνο στην ομάδα. Θέλουμε συνεχώς τον κόσμο δίπλα μας και χθες μετά τα πρώτα 20 λεπτά ακούγαμε διάφορες μουρμούρες από τις εξέδρες».

Για τον Πιάνιτς: «Ο Μίραλεμ, όταν παίζει, έχει ένα πιο ευρύ πεδίο δράσης, σε σχέση με τον κλάσικό χαφ που πατάει στην αντίπαλη περιοχή. Θέλει την μπάλα στα πόδια του, παίζει ανάμεσα στις γραμμές οπότε για μένα είναι πιο εύκολο να τον βρω. Οπως και να έχει, γίνεται δουλειά και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Για το ματς με την Ιντερ: «Περιμένω να δω απέναντι μας μια ομάδα... αγριεμένη που θέλει να νικήσει γιατί, ας μην το ξεχνάμε, είναι το derby d' Italia. Αλλαξαν ποδοσφαιριστές, προπονητή, είναι στο χτίσιμο της ομάδας τους και θα θέλουν να δείξουν ότι είναι στο επίπεδο μας. Απέναντι τους, πάντως, θα είναι μια Γιουβέντους ακόμη πιο πεινασμένη μετά την ισοπαλία στο Champions League και με στόχο να γίνει η πρώτη ιταλική ομάδα που θα κατακτήσει έξι σερί πρωταθλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου