5 Φεβ 2016

Οι σειρήνες από Μαδρίτη ηχούν και πάλι για Πογκμπά


Μετά τους Αγγλους για την Μάντσεστερ Σίτι, επανέρχονται και οι Ισπανοί για τον Πολ Πογκμπά αλλά αυτή τη φορά για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Πριν λίγες μέρες είχε γραφτεί σε αγγλικές ιστοσελίδες ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει στη Σίτι τον Πογκμπά και τώρα η ισπανική εφημερίδα AS υποστηρίζει ότι ο Γάλλος είναι ο πρώτος στόχος του Ζινεντίν Ζιντάν για την Ρεάλ.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο προπονητής των Μαδριλένων προσπαθεί να πείσει τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος θέλει και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν Μονάχου, να κάνει ό,τι χρειαστεί για να αποκτήσει τον Πογκμπά και οι Ισπανοί γράφουν ότι θα χρειαστούν περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ για να γίνει αυτό.

Την ίδια ώρα, πάντως, από το Τορίνο δεν λένε το παραμικρό παρά μόνο επαναλαμβάνουν ότι η Γιουβέντους δεν έχει ανάγκη να πουλήσει κανέναν ενώ και ο ίδιος ο Πογκμπά έχει πει, είτε άμεσα είτε μέσω του Μίνο Ραϊόλα, ότι είναι ευτυχισμένος ως μπιανκονέρο.

Οπως και να έχει, είναι δεδομένο ότι μέχρι και το τέλος της σεζόν θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε πολλά για τον Γάλλο μέσο, ο οποίος φέρεται να είναι πάντα και στους στόχους της Μπαρτσελόνα.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/02/blog-post_46.html
Η Σίτι του Γκουαρντιόλα θέλει τον Πογκμπά. Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι για την συμφωνία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα σημαίνει ότι θα πρέπει να προετοιμάσουμε τα... νεύρα μας για όσα θα διαβάζουμε καθημερινά. [Ολόκληρο το άρθρο +]

http://www.forzajuve.gr/2016/01/fifa_30.html
Η απόφαση της FIFA για την Ρεάλ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για Πογκμπά-Μοράτα. Αλλαγή δεδομένων στην τιμωρία της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η FIFA ανακοίνωσε πως θα τους επιβληθεί η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών αφού εξεταστούν οι εφέσεις τους. Τι σημαίνει αυτό; [Ολόκληρο το άρθρο +]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου