4 Φεβ 2016

Οι χρυσοί βαθμοί που έχει προσφέρει φέτος ο Κουαδράδο

Έχει πετύχει μόλις δύο γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά και τα τρία μετατρέπονται σε… χρυσάφι. Ο Χουάν Κουαδράδο έχει προσφέρει πολύτιμους βαθμούς παρά τη φτωχή συγκομιδή τερμάτων.

Την 11η αγωνιστική, ο Κολομβιανός πέτυχε το νικητήριο γκολ στην εκπνοή του ντέρμπι με την Τορίνο. Το 2-1 ήταν η αρχή του νικηφόρου σερί που μέχρι σήμερα έχει φτάσει στα 13 συνεχόμενα τρίποντα.

Την 16η αγωνιστική, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης με την Φιορεντίνα. Τρία λεπτά νωρίτερα, οι βιόλα είχαν παγώσει το Juventus Stadium Κάνοντας το 0-1. Μάντζουκιτς και Ντιμπάλα έδωσαν τη νίκη με 3-1 αλλά το γκολ του Κολομβιανού έβαλε και πάλι την Γιούβε μέσα στο παιχνίδι.

Την 23η αγωνιστική, ο μέσος των μπιακονέρι βοήθησε στο να μπει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με την Τζένοα. Σε ένα κακό παιχνίδι από πλευράς Γιουβέντους, η σέντρα-σουτ του Κουαδράδο, που μετετράπησε αυτογκόλ, κράτησε την ομάδα σε απόσταση αναπνοής από τη Νάπολι και έδωσε λύση όταν κανείς δεν μπορούσε να πάρει την ομάδα πάνω του.

«Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια δίψα και στη συνέχεια», είπε μετά το τέλος της εμβόλιμης αγωνιστικής: «Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα».

Δείτε βίντεο με το γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα με την Τζένοα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου