10 Φεβ 2016

Η Γιουβέντους ανεβάζει το ποσό εκκίνησης για πώληση του Πογκμπά

Η Γιουβέντους ανεβάζει το ποσό με το οποίο θα συζητούσε πώληση του Πολ Πογκμπά, πατώντας και στο γεγονός ότι ο Γάλλος είναι ευτυχισμένος στο Τορίνο.

Ο Πογκμπά πουλάει και πουλάει πολύ. Λογικό είναι επομένως, ασχέτως αν μας αρέσει ή όχι, να διαβάζουμε καθημερινά διάφορες ειδήσεις και... ειδήσεις για αυτόν. Οπως, για παράδειγμα, το να γίνεται θέμα από τους Ιταλούς το παραμικρό που κάνει ακόμη και εκτός γηπέδου.

Ολο αυτό, βέβαια, η Γιουβέντους μπορεί να το εκμεταλλευτεί και ακριβώς αυτό είναι διατεθειμένη να κάνει καθώς το ρεπορτάζ του Calciomercato, το οποίο επικαλείται έγκυρες πηγές, υποστηρίζει ότι το ποσό πώλησης του Γάλλου δεν είναι τα 100 εκατ. ευρώ.

Είναι τα... 120 μύρια, την ίδια ώρα που ο Μίνο Ραϊόλα υποστηρίζει πως όποια ομάδα θέλει τον πελάτη του και καταφέρει να συμφωνήσει με τους μπιανκονέρι, θα πρέπει να παρουσιαστεί με ένα συμβόλαιο που θα προβλέπει ετήσιες απολαβές 11-12 εκατ. ευρώ!

Ο λόγος για αυτή την αύξηση στο ποσό με το οποίο θα συζητούσε η Γιούβε, έχει να κάνει με δύο λόγους, πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Ο πρώτος είναι ότι η Γιουβέντους οικονομικά είναι δυνατή και δεν έχει ανάγκη να πουλήσει ενώ ο δεύτερος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Πογκμπά, είτε ο ίδιος είτε μέσω του περιβάλλοντος του, τονίζει συνεχώς ότι είναι ευτυχισμένος ως μπιανκονέρο και δεν έχει παρουσιάσει τάσης φυγής.

1 σχόλιο:

  1. Το θέμα εφόσον πουληθεί ο παίχτης είναι πώς θα αξιοποιηθούν τόσα πολλά λεφτά. Τι είδους παίχτες θα αγοράσεις. Μην ξεχνάμε την περίπτωση Bale, όπου η Τότεναμ έκανε κάκιστη χρήση των 120 μυρίων που πήρε από την πώληση του. Θέλει πολύ προσοχή το θέμα Pogba...

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή