3 Φεβ 2016

Νέα απώλεια για την Μπάγερν

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ δεν είναι ο μοναδικός που θα απουσιάσει σίγουρα από την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Γιουβέντους καθώς στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε και ο Χάβι Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός αμυντικός είχε πρόβλημα στον μηνίσκο και αναγκάστηκε να κάνει χειρουργείο, όπως ανακοίνωσε η γερμανική ομάδα. Η απουσία του από την ενεργό δράση υπολογίζεται στον έναν μήνα.

Φέτος έχει παίξει σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος και τέσσερα ευρωπαϊκά ματς.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/01/blog-post_103.html
Σημαντική απώλεια για την Μπάγερν ενόψει Γιουβέντους. Χωρίς τον Ζερόμ Μπόατενγκ θα αντιμετωπίσει την Γιουβέντους η Μπάγερν Μονάχου.

1 σχόλιο:

  1. κατι μας χρωσταει η μοιρα απεναντι στην μπαγερν...πρωσοπικα δεν την χωνευω ως ομαδα γενικα και πιστευω πως και παλι δεν εχουμε το πανω χερι ....αλλα ειμαστε η γιουβε και αυτο φτανει γιατι ιστορικα θεωρω ειμαστε μεγαλυτερος συλλογος.....κατι παντως μου λεει οτι θα προκριθουμε...ειδωμεν ελπιζω το ενστικτο(περα απο την επιθυμια) να βγει αληθινο....

    Υ.Γ - συγχαρητηρια παιδια για την ελληνικη ενημερωση αλλα και για τα ωραια αφιερωματα που συχνα κανετε.....τι να κανουμε υπαρχουν και γεννημενοι γιουβεντινοι και ας βρισκονται εκτος ιταλιας....fino alla fine...solo juve sempre

    ΑπάντησηΔιαγραφή