11 Φεβ 2016

Πανηγυρική ανανέωση του συμβολαίου του μετά το Γιούβε-Νάπολι θέλουν Σάρι, Ντε Λαουρέντις

Το ματς με τη Γιουβέντους είναι το μόνο που σκέφτονται στη Νάπολι, με την ανανέωση του συμβολαίου του Μαουρίτσιο Σάρι να μετατίθεται.

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος με την παρουσία της ομάδας του φέτος και θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει επέκταση της συνεργασίας με τον 56χρονο προπονητή.

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει το καλοκαίρι ο Σάρι με τη Νάπολι, άλλωστε, προβλέπει οψιόν ανανέωσης για την επόμενη χρονιά και το θέμα θεωρείται ουσιαστικά τυπικό. Οσο θέλουν οι παρτενοπέι την ανανέωση, στο κάτω-κάτω, άλλο τόσο τη θέλει και ο Σάρι.

Ακόμη κι αυτό το τυπικό θέμα, όμως, μπορεί να περιμένει καθώς το μυαλό όλων στη Νάπολι αυτή την στιγμή είναι στο ντέρμπι με την Γιουβέντους και πουθενά αλλού.

Ετσι, οι συζητήσεις για την ανανέωση θα γίνουν μετά τον αγώνα του Τορίνο και λογικά δεν θα διαρκέσουν πολύ καθώς ο Ντε Λαουρέντις θα δώσει στον προπονητή αυτά που θέλει.

Ενα συμβόλαιο, δηλαδή, που δεν θα είναι μονοετές με οψιόν ανανέωσης αλλά κλειστό για περισσότερα χρόνια και μια αύξηση από τις 700.000 ευρώ στο... κάτι παραπάνω από το εκατομμύριο. Αν σκεφτούμε ότι ο Βάλτερ Ματσάρι έπαιρνε δύο εκατ. ευρώ και ο Ράφα Μπενίτεθ τρία, ο Σάρι θα πάρει εύκολα αυτά που θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου