10 Φεβ 2016

Απαξιωτική δήλωση και φάουλ από τον Ρανιέρι για το Γιούβε-Νάπολι

Πέρασε (και) από τον πάγκο της Γιουβέντους και φέρθηκε «τίμια». Με τα «όπλα» που είχε, τα πρώτα χρόνια μετά την επιστροφή στη Serie A λόγω Calciopoli, προσπάθησε και πέτυχε κάποια πράγματα.

Σήμερα, ο Κλαούντιο Ρανιέρι εργάζεται στην Αγγλία και την Λέστερ με την οποία τα πάει περίφημα. Από τον Ιταλό προπονητή ζητήθηκε να σχολιάσει το επικείμενο ντέρμπι μεταξύ της Γιουβέντους και της Νάπολι και η απάντησή του μόνο… κομψή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

«Αν μπορούσα να παρακολουθήσω μόνο ένα παιχνίδι ως θεατής μεταξύ του Γιούβε-Νάπολι και του Αρσεναλ-Λέστερ, θα επέλεγα τη Λέστερ γιατί μου αρέσει να βλέπω το ποδόσφαιρο αυτής της ομάδας», είπε και πρόσθεσε: «Το ποδόσφαιρό τους είναι γεμάτο τρέξιμο, ταλέντο και επιθυμίες».

Πρώτα απ’ όλα, δεν είναι τόσο δόκιμο να εκθειάζεις εσύ ο ίδιος την ομάδα σου. Αυτό το αφήνεις να το κάνουν άλλοι και, φέτος, είναι πάρα πολλοί όσοι έχουν μιλήσει με θετικά λόγια για τον Ρανιέρι και τη δουλειά του.

Επίσης, οι δηλώσεις του κρύβουν πίκρα. Μάλλον ο ίδιος ζει τώρα όσα δεν έζησε δουλεύοντας στους ιταλικούς πάγκους αλλά το να μειώνει τις δύο καλύτερες ομάδες του φετινού ιταλικού ποδοσφαίρου που και θέαμα προσφέρουν και μπόλικα γκολ πετυχαίνουν, δεν είναι στα υπέρ του.

Φάουλ από τον Ρανιέρι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου