9 Φεβ 2016

Τακτική ανάλυση του ματς της χρονιάς από τον Τσέζαρε Πραντέλι, ποιο είναι το κλειδί της αναμέτρησης

Μια τακτική προσέγγιση του σαββατιάτικου ντέρμπι κορυφής επιχείρησε να κάνει, ως ουδέτερος, ο Τσέζαρε Πραντέλι.

Ο πρώην προπονητής της εθνικής Ιταλίας αρθρογραφεί φέτος σε διάφορα ιταλικά Μέσα για όσα γίνονται στο πρωτάθλημα και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο Γιουβέντους-Νάπολι, θέλοντας μάλιστα να το προσεγγίσει τακτικά.

«Είναι ένα ματς που υπόσχεται θέαμα και συγκινήσεις καθώς και οι δύο ομάδες είναι σε άριστη φυσική κατάσταση και πιστεύω ότι θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς κάποια ειδική τακτική της τελευταίας στιγμής» ανέφερε αρχικά στο Calciomercato και στη συνέχεια έκανε μια μίνι-ανάλυση.

«Θα δούμε το βράδυ του Σαββάτου αν και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να παίξουν με man-to-man ή με ντουμπλαρίσματα και να κλείσουν τους χώρους. Το σημείο κλειδί θα είναι το τι θα κάνουν οι εξτρέμ της Νάπολι, αν δηλαδή οι Ινσίνιε και Καγιεχόν επικρατήσουν τους αντιπάλους τους ώστε να δημιουργήσουν αριθμητική υπεροχή όταν επιτίθεται. Αν, από την άλλη, επικρατήσουν οι ακραίοι της Γιουβέντους, τότε η Νάπολι θα κινδυνεύει να καταλήξει σε ένα 4-5-1 με τον Ιγουαΐν απομονωμένο», ήταν το σχετικό σχόλιο του.

«Είναι δύσκολο να κάνω κάποια πρόβλεψη αλλά αν η Νάπολι νικήσει θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για τον τίτλο ενώ όλα θα είναι και πάλι εντελώς ανοιχτά αν νικήσουν οι μπιανκονέρι», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου