14 Φεβ 2016

Ποιος κράτησε τον Τζάτζα στη Γιουβέντους, τι αποκάλυψε ο Αλέγκρι

Στην αυτοπεποίθηση της Γιουβέντους, την άψογη ανασταλτική λειτουργία και τον πολύτιμο πάγκο αναφέρθηκε ο Αλέγκρι μετά τη νίκη επί της Νάπολι.

Εστω δύσκολα, οι μπιανκονέρι πήραν αυτό που ήθελαν και επέστρεψαν στην κορυφή, με στόχο πλέον να παραμείνουν εκεί ως το τέλος.

«Το να νικήσουμε δεν ήταν απλό, είναι σημαντικό το ότι επιστρέψαμε στην κορυφή αλλά απομένουν άλλοι 13 αγώνες. Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί ωριμάζουν ατομικά και ομαδικά. Αυτή η ομάδα έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ηταν ένα σημαντικό τεστ για να αποδείξουμε ότι είμαστε στο ύψος των περιστάσεων, γιατί πριν τρεις μήνες ήμασταν 12οι. Αυτό το ματς ήταν ένα σημαντικό σημείο για την σεζόν μας σε ψυχολογικό επίπεδο» ξεκίνησε να λέει ο Αλέγκρι.

Για το αγωνιστικό κομμάτι είπε: «Ηταν ένα ματς με πολύ τακτική, η Νάπολι τα πήγε πολύ καλά στην κυκλοφορία αλλά δεν τους επιτρέψαμε πρακτικά τίποτα. Τέτοιοι αγώνες ξεμπλοκάρουν με ένα επεισόδιο, αν δεν βάλεις γκολ νωρίς. Χρειαζόταν απλά υπομονή και το να βρούμε αυτή τη φάση που θα μας έδινε τον αγώνα».

Ο προπονητής ολοκλήρωσε αποκαλύπτοντας ότι τον Ιανουάριο αυτός κράτησε τον Τζάτζα στην ομάδα και επανέλαβε ότι θα είναι πολύ σημαντική η συνεισφορά αυτών που έχουν πάρει μικρότερο χρόνο συμμετοχής ως τώρα. 

«Μπλόκαρα την αποχώρηση του, όπως και κάποιων άλλων, τον Ιανουάριο. Από εδώ και μέχρι το τέλος της σεζόν τη διαφορά θα την κάνουν αυτοί που έχουν παίξει λιγότερο και είναι πιο φρέσκοι πνευματικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου