9 Φεβ 2016

Μια τοποθέτηση του Μπουφόν που σίγουρα δεν περιμέναμε…

Η συνέντευξη του Τζανλουίτζι Μπουφόν στο ABC έκρυβε και μια διαπίστωση που αν την λέγαμε μεταξύ μας, θα υπήρχε μεγάλη κουβέντα. Για να προχωράει όμως ο Μπουφόν σε μία τέτοια δήλωση, κάτι παραπάνω ξέρει, κάτι παραπάνω νιώθει…

«Η Γιουβέντους του Αλέγκρι έχει περισσότερο χαρακτήρα και προσωπικότητα από κάθε ομάδα της Γιουβέντους που έχω παίξει όλα αυτά τα χρόνια», είπε ο Ιταλός γκολκίπερ και σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε κάτι τέτοιο καθώς έχει αγωνιστεί στη Γιούβε του Λίπι (την δεύτερης σεζόν του στον πάγκο των μπιανκονέρι) αλλά και στη Γιούβε του Καπέλο.

Από τη στιγμή που η ομάδα έκανε το come back και μετράει ήδη 14 σερί νίκες, δεν είναι λίγες οι φορές που παλιοί ποδοσφαιριστές (και ο Κιελίνι) έχουν αναφερθεί με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια τη Γιούβε του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως δεν περιμέναμε να ακούσουμε πως η συγκεκριμένη Γιουβέντους έχει περισσότερο χαρακτήρα και προσωπικότητα από τις προηγούμενες μεγάλες ομάδες. Και όταν το λένε άνθρωποι εκ των έσω, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα μια τέτοια άποψη.

Για τις παραπάνω δύο ομάδες, ο Μπουφόν είπε: «Η Γιούβε του Καπέλο ήταν η ισχυρότερη. Η Γιούβε του Λίπι πιο ευχάριστη».

Για τον ρόλο του ηγέτη που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια, ο πάντα μετρημένος Τζίτζι είπε: «Ηγεσία; Ένας σωστός ηγέτης παρεμβαίνει μόνο όταν το κρίνει πως είναι απαραίτητο. Αλλιώς θα χάσει την αξιοπιστία του και θα είναι βαρετός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου