5 Φεβ 2016

Η περίπτωση Γκουντογκάν μπορεί να αναθερμανθεί το καλοκαίρι

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν ήταν στόχος της Γιουβέντους τον Ιανουάριο και ενδέχεται να είναι και το καλοκαίρι αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του.

Ο Μπέπε Μαρότα φέρεται να έκανε πρόταση που πλησίασε στα 30 εκατ. ευρώ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου αφού ο Γκουντογκάν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής και στο Champions League αλλά η απάντηση των Γερμανών ήταν οριστική και δεν υπήρξε συνέχεια.

Αυτή μπορεί να δοθεί το καλοκαίρι αφού ο 25χρονος διεθνής Γερμανός (με τουρκικές ρίζες) μέσος άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του όταν ρωτήθηκε για το αν θα υπάρξει ανανέωση του συμβολαίου του.

«Είναι δύσκολο να πω τώρα τι θα γίνει αλλά σίγουρα θα πρέπει να λάβω υπόψιν μου τη διαίσθησή μου, το πώς θα αισθάνομαι. Δεν θέλω να βάλω πίεση στον εαυτό μου τώρα σχετικά με την απόφαση που πρέπει να πάρω αλλά επιθυμία μου είναι να μείνουν ικανοποιημένες όλες οι πλευρές» ήταν οι δηλώσεις του Γκουντογκάν, οι οποίες μεταφράζονται από τα γερμανικά ΜΜΕ σαν... άνοιγμα πώλησης.

Σε περίπτωση άλλωστε που αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει το 2017, η Ντόρτμουντ θα πρέπει να τον πουλήσει το προσεχές καλοκαίρι για να μην τον χάσει ως ελεύθερο.

Από την πλευρά της Γιουβέντους, πάντως, δεν υπάρχει κανένα σχόλιο για το όλο θέμα και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα γίνει ξανά κίνηση στο τέλος της σεζόν ή αν θα υπάρξει νέος στόχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου