9 Φεβ 2016

Ένας άτυχος μπιανκονέρο που μάλλον έχασε το τρένο της Γιουβέντους

Ο αγώνας της Βερόνα με την Ιντερ είχε έναν απρόσμενο... μπιανκονέρο πρωταγωνιστή.

Ο λόγος φυσικά για τον Λούκα Μαρόνε, ο οποίος άρχισε τη φετινή σεζόν ως δανεικός στην Κάρπι αλλά τον Ιανουάριο μετακινήθηκε, επίσης ως δανεικός από την Γιουβέντους, στην Ελλάς.

Και αν η καλή μέρα από την αρχή φαίνεται, ίσως τελικά ο Μαρόνε καταφέρει να δείξει τις δυνατότητες του με τη φανέλα των Βερονέζων καθώς στο εντυπωσιακό 3-3 με τους νερατζούρι έκανε ένα ξεχωριστό ρεκόρ.

Ποιο είναι αυτό;

Εγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στη Serie A την τελευταία δεκαετία που έδωσε τρεις ασίστ από στημένες φάσεις! Μοιάζει εντυπωσιακό και είναι το γεγονός ότι και τα τρία γκολ της Βερόνα προήλθαν από εκτελέσεις στημένων φάσεων του Μαρόνε, ο οποίος ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια.

«Αυτό είναι το κατάλληλο περιβάλλον για μένα ώστε να ωριμάσω», είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης, ελπίζοντας ότι από τώρα και ως το τέλος της σεζόν θα αποδείξει ότι μπορεί ακόμη να κάνει κάτι καλό στην καριέρα του.

Δύσκολα, πάντως, θα το κάνει αυτό με τη φανέλα της Γιουβέντους καθώς τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια είχαν ως συνέπεια να μείνει στάσιμος και οι μπιανκονέρι δεν είναι ομάδα που μπορεί να περιμένει μια ζωή...

1 σχόλιο:

  1. Σε κάποια ματς ο κοντέ τον είχε βάλει στην θέση του κεντρικού αμυντικού και απλά ήταν απολαυστικός.έχει πολλά καλά στοιχεία αλλά αυτό με τους τραυματισμός τον αφήνει πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή