1 Φεβ 2016

Κάνει τον δύσκολο και έτσι δημιουργεί μεγαλύτερο ντόρο ο πρόεδρος της Πεσκάρα για τον Λαπαντούλα

Νωρίτερα κυκλοφόρησε η είδηση που η Γιουβέντους κυνηγάει την περίπτωση του Τζανλούκα Λαπαντούλα από την Πεσκάρα.

Μέσα στην ημέρα, ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας έκανε δηλώσεις στο Radio Kiss Kiss για το θέμα, δείχνοντας πως δεν πρόκειται να δώσει έτσι απλά τον ποδοσφαιριστή του.

«Θα μείνει μαζί μας», είπε ο Ντανιέλε Σεμπαστιάνι και πρόσθεσε: «Η Γιουβέντους και η Νάπολι τον θέλουν. Υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες του εξωτερικού. Θα τα πούμε τον Ιούνιο. Η Γιούβε και η Νάπολι μας πίεσαν αρκετά για το θέμα. Η απόφασή μου είναι αυτή: Θα μας βοηθήσει πολύ αυτή την περίοδο. Προχωράμε μαζί του».

Είναι προφανές πως ο Σεμπαστιάνι θέλει να ζητήσει περισσότερα χρήματα ή ανταλλάγματα και φυσικά να ανεβάσει στην Πεσκάρα στην Serie A. Με άλλη τιμή πουλάς έναν παίκτη που ανήκει σε ομάδα πρώτης εθνικής και με άλλη όταν αγωνίζεται μια κατηγορία πιο κάτω.

Το σίγουρο είναι πως θέλει να εκμεταλλευτεί τον ντόρο, υπαρκτό ή όχι δεν το γνωρίζουμε αν και εκείνος υποστηρίζει πως τον πλησίασαν οι δύο πλευρές, και να αποκομίσει περισσότερα για την ομάδα του. Λογικό…

Σχετικά θέματα

http://famigliabianconera.blogspot.gr/2016/02/serie-b.html
Ο πρώτος σκόρερ της Serie B στο στόχαστρο της Γιουβέντους. Τον πρώτο σκόρερ της Serie B θέλει να φέρει στο Τορίνο η Γιουβέντους σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. [Ολόκληρο το θέμα +]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου