6 Φεβ 2016

Τι επιλέγει ο Κουαδράδο; Αγγλία ή Ιταλία;

Μπορεί όλοι στην Ιταλία να περιμένουν το Γιουβέντους-Νάπολι αλλά οι μπιανκονέρι έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά στη Φροζινόνε.

Αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του Χουάν Κουαδράδο στο Sky Italia, όπου επίσης ρωτήθηκε για το ντέρμπι της 13ης Φεβρουαρίου.

«Είμαστε δύο ομάδες που τα πάμε καλά. Προς το παρόν αυτοί είναι πρώτοι και εμείς δεύτεροι. Είμαστε ήρεμοι πάντως και ξέρουμε ότι πριν τη Νάπολι υπάρχει ο αγώνας με την Φροζινόνε, στον οποίο η νίκη είναι το πιο σημαντικό από όλα. Αν δεν νικήσουμε την Φροζινόνε, άλλωστε, θα αλλάξουν τα δεδομένα για το ματς με τη Νάπολι... Η σκέψη μας είναι αποκλειστικά στη Φροζινόνε. Πρέπει να πάμε εκεί, να νικήσουμε και μετά θα σκεφτούμε οτιδήποτε άλλο» είπε ο Κολομβιανός, ο οποίος ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο παραμονής του στη Γιουβέντους μετά τον δανεισμό του (που λήγει στο τέλος της σεζόν) από την Τσέλσι.

«Είμαι χαρούμενος στην Ιταλία, η οποία είναι ουσιαστικά το δεύτερο μου σπίτι. Είμαι ευτυχισμένος εδώ με την οικογένεια μου αλλά το μέλλον δεν εξαρτάται από μένα. Εγώ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Τέλος, ο Κουαδράδο μίλησε και για τον  τραυματισμό του Μάρτιν Κάσερες, για τον οποίο είπε: «Είναι φανταστικός τύπος και δυνατός. Συνεχίζει να γελάει και να αστειεύεται ακόμη και μετά από αυτόν τον σοβαρό τραυματισμό. Αυτό που μας λέει συνεχώς είναι ότι θα πρέπει να τον περιμένουμε. Δεν χάνει το χαμόγελο του και αυτό είναι το πιο σημαντικό σε τέτοιες καταστάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου