4 Φεβ 2016

Φόβοι για μεγάλη ζημιά για Κάσερες

Ο Πατρίς Εβρά δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού αλλά για τον Μάρτιν Κάσερες τα νέα είναι πολύ δυσάρεστα.

Το Juventus Stadium ανησύχησε για πρώτη φορά στο 41ο λεπτό του ματς με την Τζένοα αφού ο Εβρά έγινε αλλαγή και έφυγε για τα αποδυτήρια, με τους πάντες να φοβούνται μυικό πρόβλημα.

Μετά το τέλος του αγώνα, τελικά, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εξήγησε ότι ο Γάλλος αριστερός μπακ είχε κάτι σαν γρίπη το τελευταίο 24ωρο και είχε τάσει για εμετό οπότε έπρεπε να αντικατασταθεί.

Για τον Κάσερες, όμως, που αποχώρησε με φορείο στο 63', τα νέα ήταν πολύ διαφορετικά, προς το χειρότερο. Οι πρώτες εκτιμήσεις, όπως επιβεβαίωσε ο Αλέγκρι, κάνουν λόγο για ζημιά στον αχίλλειο τένοντα, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

«Αύριο (σήμερα) θα κάνει εξετάσεις και μακάρι τα αποτελέσματα να μην επιβεβαιώσουν κάτι τέτοιο. Είναι πραγματικά κρίμα για τον Μάρτιν, όχι μόνο επειδή μας είναι πολύ χρήσιμος αλλά και επειδή είναι εκπληκτικός άνθρωπος. Δυστυχώς φαίνεται ότι είναι μια πολύ άτυχη σεζόν για τον ίδιο», είπε σχετικά ο προπονητής.

2 σχόλια:

  1. Ελπίζω να μην κάνει καμμιά βλακεία η διοίκηση και του ανανεώσει το συμβόλαιο. Έλεος πια με τον Κάσερες και τον Παντοίν. Δεν είναι για Γιουβέντους αυτοί οι παίχτες. Για ομάδες τύπου Ίντερ και Ρόμα ναι, αλλά όχι για τη Γιούβε.

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή