3 Φεβ 2016

Οπαδοί της Νάπολι θα έρθουν στο Τορίνο, ανησυχούν για την ασφάλειά τους και στέλνουν μήνυμα στη Γιούβε

Τιφόζι της Νάπολι θα βρεθούν στο Juventus Stadium παρά την απαγόρευση για εκδρομή από πλευράς φιλοξενουμένων.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Gazzetta dello Sport, δεν είναι λίγοι οι οπαδοί των παρτενοπέι που έχουν εξασφαλίσει ήδη εισιτήριο για το μεγάλο παιχνίδι που διεξαχθεί στις 13 Φεβρουαρίου στο Juventus Stadium.

Η απαγόρευση ισχύει για κατοίκους της Καμπανίας αλλά όχι για οπαδούς από άλλες περιοχές. Μέλη συνδέσμου της Νάπολι από την Μπολόνια, για παράδειγμα, έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήρια.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο», λέει ο πρόεδρος του συνδέσμου Μαουρίτσιο Κρισιτέλι και στέλνει το δικό του μήνυμα στην διοίκηση της Γιουβέντους: «Προσπαθούμε να δούμε αν είναι εγγυημένη η ασφάλειά μας μέσα στο γήπεδο. Θεωρούμε ως πιο λογική κίνηση να ανοίξει η Γιουβέντους την κερκίδα των φιλοξενουμένων ώστε να κάτσουμε εκεί και να μην έχουμε πρόβλημα».

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/02/blog-post_19.html
Χωρίς Ναπολιτάνους το ντέρμπι στο Τορίνο. Αποκλειστικά για μπιανκονέρι τιφόζι θα είναι διαθέσιμο το Juventus Stadium στο ντέρμπι κορυφής με τη Νάπολι. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/02/blog-post_27.html
Μπορεί να κρατήθηκαν οι ισορροπίες αλλά είναι καλό που οι οπαδοί της Νάπολι δεν θα έρθουν στο Τορίνο; Όπως πάνω κάτω όλοι μας γνωρίζουμε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος το ντέρμπι ανάμεσα σε «Νότο-Βορά» έγινε χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς. [Ολόκληρο το θέμα +]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου