8 Φεβ 2016

Ο Εντερ της Ιντερ πιστεύει ακόμη στο πρωτάθλημα!

Τη στιγμή που η ποδοσφαιρική Ιταλία ετοιμάζεται για την αναμέτρηση κορυφής μεταξύ της Γιούβε και της Νάπολι, ο Εντερ της Ιντερ είπε να τραβήξει πάνω του λίγο τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο επιθετικός των νερατζούρι που στις αρχές της χρονιάς ήρθε στο Μιλάνο δε δίστασε να μιλήσει για πρωτάθλημα τη στιγμή που η ομάδα του όχι μόνο είναι 12 βαθμούς πίσω από την κορυφή αλλά βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση με αρκετά μαζεμένα άσχημα αποτελέσματα.

«Γιουβέντους και Νάπολι για το σκουντέτο;», αναρωτήθηκε. «Έχουν πάρει κεφάλι και πλέον έχει δημιουργηθεί μεγάλη διαφορά. Όταν εκείνοι είχαν προβλήματα, η Ιντερ πετούσε. Τώρα έχει συμβεί το αντίθετο. Ποιος ξέρει, θα μπορούσε να συμβεί ξανά το ίδιο. Όταν υπάρχουν τόσοι διαθέσιμοι βαθμοί, εξακολουθούμε να πιστεύουμε στο πρωτάθλημα», συμπλήρωσε.

Κατανοητό είναι, και θεμιτό αν θέλετε, να υπάρχει πίστη σε μία ομάδα πως μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση αλλά τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει για φέτος. Η Νάπολι που οδηγεί στην παρούσα φάση την κούρσα και η Γιούβε που την καταδιώκει θα παίξουν για το πρωτάθλημα και όλοι οι άλλοι για την θέση που οδηγεί στο Champions League.

Οι τότε συνθήκες, όταν η Γιούβε κάλυπτε τη διαφορά, δεν είναι ίδιες με τις τωρινές. Άλλο την 10η αγωνιστική και άλλο την 24η. Όπως είναι και διαφορετικό το βάρος της φανέλας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου