2 Φεβ 2016

Η Σίτι του Γκουαρντιόλα θέλει τον Πογκμπά

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι για την συμφωνία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα σημαίνει ότι θα πρέπει να προετοιμάσουμε τα... νεύρα μας για όσα θα διαβάζουμε καθημερινά.

Καταλαβαίνει ο καθένας πόσο εκνευριστικό είναι να κυκλοφορούν καθημερινά σενάρια και... ρεπορτάζ για το πώς ο ένας παίκτης θα πάει εδώ, ο άλλος θα πάει εκεί, μετά μπορεί να πάνε και οι δύο κάπου αλλού και πάει λέγοντας.

Πάρα πολλές φορές ως τώρα, για παράδειγμα, έχουμε διαβάσει ότι ο Πολ Πογκμπά θα πουληθεί στην Ρεάλ ή στην Μπαρτσελόνα ή ακόμη και στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τώρα θα έχουμε να κάνουμε και με τα αγγλικά δημοσιεύματα αφού ήδη άρχισαν να γράφουν για το πώς η Σίτι έχει έτοιμα 200 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει το καλοκαίρι τους Πογκμπά και Νεϊμάρ.

Είναι δεδομένο ότι τα δημοσιεύματα θα αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός οπότε καλό θα είναι στη Γιούβε να βρουν τον τρόπο ώστε να μην παρασυρθεί ο Γάλλος από τον νέο χορό εκατοομμυρίων που θα στηθεί, στις εφημερίδες, γύρω από το όνομα του και να συνεχίσει τη δουλειά του ως μπιανκονέρο.

Προς το παρόν, πάντως, δύο πράγματα μπορεί να σχολιάσει κάποιος για τα δημοσιεύματα των Αγγλων: Πρώτον, ο Πογκμπά έχει πει αρκετές φορές, είτε ο ίδιος είτε μέσω του Μίνο Ραϊόλα, ότι είναι ευτυχισμένος στη Γιουβέντους. Δεύτερον, τα 200 εκατ. ευρώ δεν φτάνουν για να αποκτήσει η Σίτι αυτούς τους δύο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου