9 Φεβ 2016

Ο καλύτερος διαιτητής του κόσμου αναμένεται να σφυρίξει το Γιούβε-Νάπολι

Το Γιουβέντους-Νάπολι είναι το ματς της χρονιάς και γι' αυτό θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα οριστεί και ο καλύτερος διαιτητής του κόσμου.

Ο Νίκολα Ριτσόλι είναι ρέφερι κοινής αποδοχής. Οχι μόνο στην Ιταλία αλλά και στο εξωτερικό καθώς θεωρείται από όλους ο κορυφαίος του πλανήτη, όπως απέδειξε και η παρουσία του στον τελικό του Μουντιάλ 2014.

Αυτός θα σφύριζε μάλιστα και τον περσινό τελικό του Champions League αν δεν ήταν ιταλική ομάδα (Γιούβε), όπως και τον τελικό του Euro 2012 αν δεν ήταν η σκουάντρα ατζούρα σε αυτόν.

Για να μην υπάρχει, επομένως, καχυποψία και για να μην δημιουργηθεί το παραμικρό κλίμα πριν το Σάββατο, οι αρχιδιαιτητές και η Ομοσπονδία έχουν ουσιαστικά αποφασίσει να σφυρίξει αυτός το Σάββατο και για αυτόν τον λόγο, κατά πάσα πιθανότητα, δεν ορίστηκε σε κανένα ματς το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ο ίδιος ρωτήθηκε χθες για το ενδεχόμενο να σφυρίξει στο ντέρμπι κορυφής και με την απάντηση του ουσιαστικά το επιβεβαίωσε.

«Αν θα είμαι εγώ στο Γιουβέντους-Νάπολι θα το αποφασίσει ο... προπονητής μου. Πιστεύω, πάντως, πως ο διαιτητής αυτού του αγώνα έχει αρχίσει εδώ και ημέρες να προετοιμάζεται» ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου