4 Φεβ 2016

Τρομάζει το νούμερο των φετινών τραυματισμών της Γιούβε

Το βράδυ της Τετάρτης η Γιουβέντους έκανε δύο ρεκόρ. Το ένα αφορούσε τις συνεχόμενες νίκες, το άλλο τους τραυματισμούς...

Εχοντας ηρεμήσει για ένα διάστημα από τους τραυματισμούς, όλα έδειχναν ότι οι μπιανκονέρι θα έμπαιναν σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο σημείο της σεζόν σχεδόν πλήρεις.

Τελικά θα μπουν με απουσίες αφού στα τελευταία ματς η τύχη αποφάσισε να γυρίσει ξανά την πλάτη της και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι χάνει παίκτες, ψάχνοντας συνεχώς για λύσεις.

 Αυτές τις βρίσκει στο ρόστερ καθώς είναι το πιο πλήρες σε ό,τι αφορά την Ιταλία αλλά καλό θα ήταν να σταματήσει κάπου εδώ η ατυχία γιατί σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ.

Οπως αναφέρει η Tuttosport σε σχετικό θέμα, ο τραυματισμός του Μάρτιν Κάσερες κόντρα στην Τζένοα, ο οποίος ήρθε να προστεθεί σε αυτούς των Μάντζουκιτς-Ασαμόα στο ματς με την Ιντερ και σε αυτόν τον Σάμι Κεντίρα στην αναμέτρηση με την Κιέβο, ανέβασαν τον συνολικό αριθμό για φέτος στους... 41!

Επίδοση ρεκόρ, όμως και οι 13 σερί νίκες που έχει κάνει η Γιουβέντους. Και από αυτούς τους 41 τραυματισμούς από την αρχή της σεζόν, οι 29 είναι μυικοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου