7 Φεβ 2016

Φωτορεπορτάζ από την υποδοχή ηρώων στο Φροζινόνε

Η Γιουβέντους έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στο Φροζινόνε καθώς οπαδοί της έκαναν... κατάληψη έξω από το ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή.

Στο προάστιο της Ρώμης περίμεναν πολλά χρόνια -και συγκεκριμένα από την... καταραμένη σεζόν της Serie B- για να δουν τους μπιανκονέρι και ο τρόπος με τον οποίο υποδέχθηκαν την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τα λέει όλα.

Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί της Γιούβε, όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο και αποθέωσαν τους πάντες, με τους ποδοσφαιριστές μάλιστα να βγαίνουν και στα παράθυρα των δωματίων καθώς οι οπαδοί δεν έφευγαν.

Γενικά το Φροζινόνε περιμένει πώς και πώς το σημερινό ματς και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι αναμένεται... sold out και στα μπαλκόνια των πολυκατοικιών που είναι γύρω από το γήπεδο Matusa και βλέπουν καθαρά τον αγωνιστικό χώρο!

Μέσα σε αυτό το κλίμα, είναι δεδομένο ότι οι παίκτες της Φροζινόνε θα τα δώσουν όλα για να ζήσουν το όνειρο οπότε καλό θα είναι οι μπιανκονέρι να μην τους υποτιμήσουν και να αντιμετωπίσουν το ματς σαν ντέρμπι. Θυμόμαστε όλοι, άλλωστε, τι έγινε στον πρώτο γύρο...

Δείτε το φωτορεπορτάζ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου