7 Φεβ 2016

Ο τίτλος περνάει από το Τορίνο

Και τώρα οι δύο μας. Η Γιουβέντους πέρασε με 0-2 από τη Φροζινόνε (Κουαδράδο και Ντιμπάλα τα γκολ) και η Νάπολι κέρδισε με 1-0 την Κάρπι. Για τους μπιανκονέρι συνεχίστηκε το νικηφόρο σερί των 14 αγωνιστικών, ενώ οι παρτενοπέι έστω και δύσκολα και με το «φτωχό» 1-0 δεν πρόσφεραν κάποιο δώρο στη Γιούβε.

Οι μπιανκονέρι δεν έπιασαν καλή απόδοση και κυμάνθηκαν σε χαμηλά επίπεδα, παρόλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν ρυθμό και έδειξαν πως ήθελαν το  παιχνίδι. Γι’ αυτό και τα δύο τέρματα μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο, ενώ η ομάδα είχε και δοκάρι.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, η αρχή έγινε με την Τζένοα την προηγούμενη Τετάρτη, η ομάδα του Αλέγκρι έδειξε λιγότερη φαντασία στο παιχνίδι της και περισσότερη κούραση. Η νίκη όμως ήταν δίκαιη και οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ιταλίας έδειξαν χαρακτήρα και πήραν αυτά τα δύο ματς αν και δεν έπαιξαν καλά.

Το σίγουρο είναι πως το επόμενο Σάββατο απέναντι στην Νάπολι, το παιχνίδι θα είναι τόσο διαφορετικό και ελπίζουμε η Γιουβέντους θα επιστρέψει και πάλι στις καλές εμφανίσεις. Νίκη και μόνο νίκη είναι το ζητούμενο.

Καιρό είχε η Ιταλία να ζήσει μια τέτοια εβδομάδα που θα κορυφωθεί με το ντέρμπι κορυφής στο Τορίνο. Εκεί που η Γιουβέντους περιμένει τη Νάπολι για να τις δείξει πως υπάρχει μεγάλο διαφορά με το ονειρεύομαι το πρωτάθλημα και το κατακτώ.

Forza Juve!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου